Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIBA ile 5 senelik anlasmamiz yokmuydu? Simdiden Euroleague ile görüsmek bana fazla mantikli gelmedi. A lisansi icin normalde Bologna, Valencia ve Partizan gibi takimlar bizim önümüzde olmaz mi?

Bir de keske Kazan Kuban gibi takimlar da gelse. Bir bakmissin Partizan da gelmis 😊

FIBA ile 5 senelik anlasmamiz yokmuydu? Simdiden Euroleague ile görüsmek bana fazla mantikli gelmedi. A lisansi icin normalde Bologna, Valencia ve Partizan gibi takimlar bizim önümüzde olmaz mi?
EL ile görüşme yok zaten şimdiden, Basketbol A.Ş olduktan ve salon inşaatı tamamlanmaya yakın görüşme yapılacak.

2 sene salon bitene ataman gelene kadar sabredicez,geçen seneki gibi utanmayalım yeter

2 sene sonra ataman hocam bizimleykende barcasınıda emporio armanisinide cskasınıda minnesota timberwolves ınıda parkede duvardan duvara vuracak

geçen seneki bütçemiz 2.2m idi bu sene 5m ye çıkıyormuş güzel 1 haber

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahçeşehir, Jamar Smith'i almış Eurocup mvp'si idi geçen sezon. Seviye bu yani her sene zar atarak beklentiye girilmez iki sene öncekiler tuttu Nba'e Eurolig'e yolladık geçen senekiler tutmadı düşüyorduk az daha. Garanti oyuncuya gitmek lazım ona da para lazım önce.

40 milyon €'ya basket takımı kurmaya ne dersiniz???

Hayırlı olsun ama ben hali hazırda bir kulüpte yer alan başarılı olmuş birini tercih ederdim mesela Karşıyaka'nın genel menajerini vb. o yüzden bu isim beni pek tatmin etmedi.

Hayırlı olsun ama ben hali hazırda bir kulüpte yer alan başarılı olmuş birini tercih ederdim mesela Karşıyaka'nın genel menajerini vb. o yüzden bu isim beni pek tatmin etmedi.

Koç ve oyuncu seçimlerini, Erden Timur ile uyumlarını görelim bir önce. Belki herkesten daha iyi olacak. Bakalım görelim. Ben umutluyum Kerem Tunçeri'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt