Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi bir 5 no alırsak bu takim iyi yola girer. Tam birbirlerine alışınca çok değişik takım oluruz. Bu takım fena defans yapacak bu sene

Mahir agvayi beğeniyorum ya ben. Verim veriyor sayısı olmasa da.

De bost böyle kendine gelmesi lazım. Efes maçında biraz oynasa kazanırdık. Kotuydu

Dee Bost şov yapıyor. Floyd sakat olduğu için pota altı savunmasında ara ara sıkıntı yaşadık

76-58 Öndeyiz 4.Çeyrek yeni başladı.

5 no'ya transfer şart. Floyd sanırım ayağı kırmıştı o defansif olarak katkı veriyordu belki ama hücum olarak istediğimiz o da veremeyecekti. Floyd dönene kadar Morgan+ Yeni 5 Floyd döndükten sonra da Morgan'dan çıkmak mantıklı olabilir bence.

Dylan Ennis ve Raymar Morgan hala sıkıntılı görünüyor. Oyun için tercih ve ritimleri çok kötü.

Floyd sakatlığı kötü oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dylan en sükseli transferimiz olmasına rağmen izleyebildiğim hazırlık maçları da dahil hücumda rol bulamadık. Rakip vs. Dee Bost'a dönüyor maçlar yine.

Savunmada birebirde ayakları çok çabuk sert oyunculardan kurulu çok mücadeleci bir takım olmuşuz.
Geçen seneki takımdan çok daha sevdim bu seneki takımı.

tddG64U0-Q1sDBE09.png

Oostende:78
ImnbEr7k-h8gEgTF3.png

Galatasaray:92

Dylan en sükseli transferimiz olmasına rağmen izleyebildiğim hazırlık maçları da dahil hücumda rol bulamadık. Rakip vs. Dee Bost'a dönüyor maçlar yine.
Aynen Ennis vitesi yükseltmeli. Ona ihtiyacımız var.

Caydirici 5 no net lazim bize. Bizim gerçekten iyi bir hocamız var
VAR

Aynen Ennis vitesi yükseltmeli. Ona ihtiyacımız var.

Caydirici 5 no net lazim bize. Bizim gerçekten iyi bir hocamız var
VAR
Takımın savunma gayreti gayet iyi herkes elinden geleni yapıyor skorda bir ele daha ihtiyaç var o da Dylan zaten onun ritim bulmasını bekliyoruz. Floyd sakatlanmasa da uzun lazım bence Morgan nasıl döneceği belli değil Floyd uzun süreler sahada kalamaz biri şart oraya.

Takımın savunma gayreti gayet iyi herkes elinden geleni yapıyor skorda bir ele daha ihtiyaç var o da Dylan zaten onun ritim bulmasını bekliyoruz. Floyd sakatlanmasa da uzun lazım bence Morgan nasıl döneceği belli değil Floyd uzun süreler sahada kalamaz biri şart oraya.
Aynen. Birde şutör bir kisa bulsak iyi olurc angolayi cozemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt