Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece tek transfer hakkimiz kalmis. Bir take 4 - 5 oynayan alinmali.
Cok yazik oldu. Bu sene de kupa gelmez gibi.
Hep 100. yil diyoruz ama sezon basinda 1 milyon daha butce yaratamadik.

Sadece tek transfer hakkimiz kalmis. Bir take 4 - 5 oynayan alinmali.
Cok yazik oldu. Bu sene de kupa gelmez gibi.
Hep 100. yil diyoruz ama sezon basinda 1 milyon daha butce yaratamadik.
biriyle 15. sponsorluğumuzu imzalarız ama

Seneye butce 4 milyon olsa
Sadık uzat
Onuralp'ı zorla
5 tane iyi yabanci
Göksenin de 8. oyuncu olur. Takimi doldurmanin manasi yok. Zamani geldiginde Avrupa icin 6. ve 7. yabancilar da alinirsa seneye kupa gelir. Zorlugu filan onemli degil, kupa her zaman kupadir. 4 - 5 - 6 yasindaki cocuklar sadece kupaya bakar.

Cocuk demişken bir anımı yazayim. 6 yasindayken arkadas ile teneffüse çıktık. Neyse, arkadas dedi ki biz berabere kaldik ama bjk, Bolu'yu 2 - 1 yendi veya biz Bolu ile berabere kaldik. Sonra bjk daha güçlü, bjkyi tutalım dedi. Ben de babam kızar diye hayir demistim fakat arkadas ben bjkliyim dedi. Zil caldi, derse girdik ve sonraki teneffüste tekrar Galatasaraylı oldu 😁
Demem odur ki çocukların salaklığını kücümsemeyelim. Kupanın büyüğü kücügü olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok doğru bir iş olduğunu düşünüyorum. Pistolis bence ciddi gelecek vadeden, iyi bir koç. Sadece transferde, kadro kurmada olayı çok fazla ona bırakmamakta yarar var bu konu da da hatalarından ders alacağını düşünüyorum bundan sonra oyuncu seçimlerinde oyuncuların sadece defansif tarafını değil de hücum özelliklerini de ciddi dikkat göstermeli bu dersi almıştır diye düşünüyorum.

Seneye bari adama kalite kadro verin
Bu sezon kurulan kadroda koçun da hatası var genel olarak onun istedikleri tercih edilmiş(tabi bütçe doğrultusunda). Oyuncu seçerken daha savunma özelliklerine dikkat etmiş bundan ders de almıştır, bundan sonra hücumda birbirlerini tamamlamasına da dikkat edecektir. Turgay Zeytingöz'de dersi almış ve daha doğru yönlendirir ve Morgan gibi oyuncularda gereksiz risk almazlar. Risk alacaklarsa bile daha genç, potansiyel oyuncularda almalılar zamanında Patrick Young yada gecen sezondan Blackshear gibi.

Isim sponsoru 3 milyon
Goğüs + şort filan 1.5 milyon
4.5 milyon + ıvır zıvıra babalar gibi takim kurulur.

Hakemler dayak yememize ragmen ısrarla faul çalmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt