- 10 Mart 2013
- 121.531
- 158.226
- 5.068
Takim geri dondu nerdesiniz alooooooo. Kapatalim mi subeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takim geri dondu nerdesiniz alooooooo. Kapatalim mi subeyi
Yenildiğim takım ligin son sırasında sadece 3 galibiyeti var. Galatasaray markasına daha fazla zarar verilmeden amatör branşlar kapatılmalı.. Futbolda ilmek ilmek kazandığımız markanın zarar görmesi hoşunuza mı gidiyor ?Takim geri dondu nerdesiniz alooooooo. Kapatalim mi subeyi
1 saat oldu hala kapatilmamislar. Neyi bekliyoruz!Futbol dışındaki butun şubeler yarim saat icinde kapatılmalı.
Gecen sene butun takimlari fenerde bunu dahil eze eze yenerken. Efes'i yari finalde zorlarken boyle mi konusuyordun? KAdroda eksik cok, oyuncular vasat. Bunu duzeltmek yerine hemen kapatalim demek oluyor mu?Yenildiğim takım ligin son sırasında sadece 3 galibiyeti var. Galatasaray markasına daha fazla zarar verilmeden amatör branşlar kapatılmalı.. Futbolda ilmek ilmek kazandığımız markanın zarar görmesi hoşunuza mı gidiyor ?
Beni kastediyorsan ben buradayim.Farkı azaltınca şubeyi kapatalım diyenler nerdesiniz diyen kardeşimiz esas nerelerde gören varmı
Farkı azaltınca şube kapanmasın dediğine göre farkı yemişken şubeyi kapatmamız lazım dimi o haldeBeni kastediyorsan ben buradayim.
Farkı azaltınca şube kapanmasın dediğine göre farkı yemişken şubeyi kapatmamız lazım dimi o halde