Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.607
- 66.714
- 5.003
50 tane basketçi alıyoruz ama hep göksenin yine bizi kurtarıyor.Sutor61in heykelini dikme vakti gelmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 tane basketçi alıyoruz ama hep göksenin yine bizi kurtarıyor.Sutor61in heykelini dikme vakti gelmiştir.
Manyaklığın aşığıyız aşığı!!!Ulan daha dün küme düşüyorduk ne ara playoff potasına girdik. Ne manyak bir lig
Pistonkalktıolis diyebiliriz an itibariyle hocamızaManyaklığın aşığıyız aşığı!!!
daha demin 16.ydık!!!
Hocam tek maç ile ekibimizi sonuncu sıradan play off a attı.Pistonkalktıolis diyebiliriz an itibariyle hocamıza
O da bizim sırrımıZBjkye yenilip darüssafakayi nasi yendik
Geçen sene biraz şanstı yoksa o takımı o bütçeyle kurmak normalde imkansızdı. Bütçenin 5-6 milyon dolar seviyesine çekmemiz lazım, bunun içinde salon şart. Bu sezon tamamen saçmalamışız transferlerde o da ayrı. Mevcut bütçe ile geçen seneki kadroyu da 10 yılda 1 kurarsın.Kim yaptı bu transferleri onu merak ediyorum. Geçen yıl kurulan kadroya bak bi de şimdikine
Buna katılmıyorum. Sonuçta sporun içinde su topu, tekerlekli basketbol, yüzme, judo gibi şeylerde var oradalarda da gayet gerek madalya gerek kupa getirildi. Yani gayet spor kulübüyüz.aysal dönemi hariç son 20 yılda galatasaray ''spor'' kulübü hiç adına yaraşır şekilde temsil edilemedi
Bari ilk 5 yapacak kadro yapsalardı ona da razıydık. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama daha küçük takımlar bile böyle uyumsuz kadro kurmuyorGeçen sene biraz şanstı yoksa o takımı o bütçeyle kurmak normalde imkansızdı. Bütçenin 5-6 milyon dolar seviyesine çekmemiz lazım, bunun içinde salon şart. Bu sezon tamamen saçmalamışız transferlerde o da ayrı. Mevcut bütçe ile geçen seneki kadroyu da 10 yılda 1 kurarsın.
Yalnız ligde öyle bir lig olmuş ki hem küme düşme adayıyız 1 maç kazanınca playoff adayı oluyorsun.Küme düşmeyeceğiz ulannn
Kadro çok uyumsuz bu net bütçemiz 2.5-3 milyon dolar seviyesinde. Pistolis çaylak bir koç ve ilk defa kadroyu sezon başı kendisi kurdu bununda etkisi olduğunu düşünüyorum. Lakin baskete de iyi bir yönetici şart.Bari ilk 5 yapacak kadro yapsalardı ona da razıydık. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama daha küçük takımlar bile böyle uyumsuz kadro kurmuyor
Buna katılmıyorum. Sonuçta sporun içinde su topu, tekerlekli basketbol, yüzme, judo gibi şeylerde var oradalarda da gayet gerek madalya gerek kupa getirildi. Yani gayet spor kulübüyüz.
Eurocup şampiyonluğunu hiçe sayan bir mesaj olmuşaysal dönemi hariç son 20 yılda galatasaray ''spor'' kulübü hiç adına yaraşır şekilde temsil edilemedi
Eurocup şampiyonluğunu hiçe sayan bir mesaj olmuş
O zaman hocaya kadro kurdurmamak lazımmışKadro çok uyumsuz bu net bütçemiz 2.5-3 milyon dolar seviyesinde. Pistolis çaylak bir koç ve ilk defa kadroyu sezon başı kendisi kurdu bununda etkisi olduğunu düşünüyorum. Lakin baskete de iyi bir yönetici şart.
Ben addederim bazı noktalarda başarılı bazı noktalarda başarısız. Sonuçta bir spor kulübü. Doğru dürüst bir getirisi olmayan bir yer için her sene 15-20 milyon euro zarar yazmak bana mantıklı gelmiyor. Aysal zamanı kulübün borcunu kapatmak için ciddi bir fırsat geçmişti elimize ama gerek saçma transferler gerekse aşırı yüksek amatör bütçeleri yüzünden o fırsatı tepmiştik.ezeli rakibimizin beşiktaş olduğu bi paralel evrende başarılı sayılabilir ama esas en büyük rakibimizin bu branşlara olan çabası ve eğilimi göz önüne alınırsa fersah fersah geride olduğumuz su götürmez bir gerçektir. tekerlekli basketboldaki dominasyonu zaten fener işin içine girdikten sonra kaybettik, sutopunda da eskisi kadar rakipsiz değiliz sanırım. judodan gelecek madalya için de bu 120 yıllık, türkiye'nin en büyük insan ve kaynak potansiyeline sahip takımını da bu şartlarda başarılı bir ''spor'' kulübü olarak addedemem, kusura bakmayın.
Ben addederim bazı noktalarda başarılı bazı noktalarda başarısız. Sonuçta bir spor kulübü. Doğru dürüst bir getirisi olmayan bir yer için her sene 15-20 milyon euro zarar yazmak bana mantıklı gelmiyor. Aysal zamanı kulübün borcunu kapatmak için ciddi bir fırsat geçmişti elimize ama gerek saçma transferler gerekse aşırı yüksek amatör bütçeleri yüzünden o fırsatı tepmiştik.