Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.453
- 20.821
- 2.233
Yaw baskette 500 bin dolar bile fark yaratiyor. Tember herifler, gidin yaz ligini izleyin ve hepsiyle 1 + 1 imzalasaydiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene sen yine pınar karsiyakayi takip et baskette boşver. İnşallah bu sene dusmeyiz500bin dolar versinler, uçak biletimi alsınlar Chicago’nun arka sokaklarından 5 tane CL aldıracak basketçi bulurum.
Beşiktaş bile bizden daha iyi kadro kuruyorAljmpievic Bjk’ye gidiyormuş. Bursa’da efsane statüsünden kestaneliğe geçişi olur bu hamle![]()
Vasfı bu sene dusermiyizhalilovic diye basketçi pivot mu olur
Ya Halilovic Halilovic yazdıkça aklıma bir basketçi geldi ama adını çıkarmadım bir türlü ama Halilovice benziyordu isim olarak. Ülkersporda Harun Erdanaylı takımda oynadı pivottu, Bosnalıydı. Jan Koller’e benzeyen bir tipi vardı. Kimdi o herif?
Evet buydu. 2.15 civari saniyordum
Jan Koller benzetmesi dahil mükemmel tarif etmişim.
Nasıl bir iz bırakmışsa artık.Jan Koller benzetmesi dahil mükemmel tarif etmişim.
Nasıl bir iz bırakmışsa artık.![]()
Karşıyaka Kelan Martin diye bir adam almış. Nasıl biridir tanıyan var mı? Üstat bir malumatın var mı? @Mete Temiz
İsmen duymuştum izlemişliğim yok.Karşıyaka Kelan Martin diye bir adam almış. Nasıl biridir tanıyan var mı? Üstat bir malumatın var mı? @Mete Temiz