Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 numaraymış, Valencia’da oynamış; öncesi Ludwisburg. Valencia dakika ortalaması 19.2 ama üçlük yüzdesi falan tatmin edici değil. İyi atsa bize gelmezdi gerçi de. Yani skorer gardı Valencia’dan alıyorsan eli yüzü düzgün olması lazım. Bunun kadar atanını NCAA’den, Almanya liginden %50 ucuza getirirsin zaten. Hollanda, Belçika liginden bile bulursun. Ludwisburg boş adam almaz esasında, potansiyel de varmış Valencia’ya gitmiş. Beklenen sıçramayı bizde yapar umarım. Tek umudum Ludwisburg ile Avrupa’ya açılması. Ama sevmedim. Yanılırım inşallah.

Euroleague’de diğerlerine göre görece düşük bütçeyle play off kovalayan takım olsam Zalgiris, Asvel, Kızılyıldız vs gibi transferde ilk bakacağım yer bizim baş altı takımlar(Karşıyaka, Daçka, Bursa, Tofaş, bu seneyi sayarsak Telekom); Ludwisburg, Ulm, Holon, AEK, Cholet falan olur.

Gerçekten eleştirmek için yazmıyorum. Sadece merak ediyorum. Misal Jaylon Brown Karşıyaka’da kaça oynuyor. Biz bu adama kaç verdik?

Yazan oldu mu bilmiyorum ama şubenin ilk plani 3 ve 5 ucuz, 1 - 2 - 4 icin pahali isimleri alacakmisiz. Coach da Yeboah'i ilk izlediginde istemis, Halil'de ise israrli olmus.

Çok iyi transfer. Almanya’da oynarken çok iyiydi. Bu sayede Eurolig’e yükseldi. Bize karşı da çok iyi oynamıştı. Geçen sene düşüşe geçmiş olabilir çünkü zor bir ligde mücadele etti ama bizim için iyi bir transfer burada 1 sene önceki performansına yeniden ulaşabilir

Son düzenleme:
Yerli seçimleri çok başarılı ama yabancılar ile desteklenmeli. En azından bu sezon CL kupasına ulaşıp sonrasında EuroCup geçiş yapmalıyız. Yapılamayacak bir başarı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt