Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolej takımı gibiyiz

Bu sene baskette tarih yazalıııımmmm
Kupaları şirketlere bıraklmayalım
Ne beko ne efes ne de telekom
HAYDİ BASTIR CİMBOMBOM SENSİN ŞAMPİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

İyi bir yerli çekirdeği yarattık. Bu sene yabancıları tutturamasak bile 2 yıllık yerli sözleşmeleriyle elimiz önümüzdeki sezon için de güçlü olacak. Başarı gelirse Euroleague Wild Card zorlanır

Son yıllarda o kadar iyi yerli görmemişiz ki esasında şu anda maç sonunda son 3 saniyede şutu atar ve maçı getirir diyebileceğimiz tek yerlimiz Buğrahan süper yerli kadromuz oldu diyoruz 😃

Ama nankörlük etmiyorum elbet; son yıllara göre, bizim bütçemize göre gerçekten iyi. Sadık, Samet, İsmet vs. Güzel oldu.

Bir de yabancı sınırı varken, kadronda kaliteli en az 3 yerli bulundurma zorunluluğun varken(eğer iddialı olacaksan) paranın çoğunun yerlilere gitmesi çok doğal. Başka türlü iyi yerli getiremezsin. Ama basketbolda ucuza yabancı bulmak futbola göre çok çok daha kolay. O yüzden paranın çoğu yerliye gitti yabancıya para kalmadı benim için geçerli bir bahane değil. Bu sene Baskonia’da hayvan gibi üçlük atan bir eleman vardı Howard mı neydi o bile bizim seviyelerimizdeki takımların verebileceği paraya oynamıştır emin olun.

evet bize kimsenin bilmediği leblebi gibi 3lük sokan abdli kolejliler lazım

Bir de yabancı sınırı varken, kadronda kaliteli en az 3 yerli bulundurma zorunluluğun varken(eğer iddialı olacaksan) paranın çoğunun yerlilere gitmesi çok doğal. Başka türlü iyi yerli getiremezsin. Ama basketbolda ucuza yabancı bulmak futbola göre çok çok daha kolay. O yüzden paranın çoğu yerliye gitti yabancıya para kalmadı benim için geçerli bir bahane değil. Bu sene Baskonia’da hayvan gibi üçlük atan bir eleman vardı Howard mı neydi o bile bizim seviyelerimizdeki takımların verebileceği paraya oynamıştır emin olun.
Sorun zaten tembel olmalari. Arastirma filan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt