Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleniriz devam ederiz onu bilmem ama istanbul'da bu şerefsiz evlatlarının anasını hoplatmayan şubenin ben basket potasına sokayım

walden'a da bişey demiyom, alemin bi akıllısı sensin ya şutta faul yapacaklar. kodumun herifi

1 dk kala 6 sayı öndeyiz koç mu kim ne halt ettiyse teknık faul aldık fark 5e düştü devamında 2lik yedik 3e düştü. Son topta faul yapmaya gerek görmeyip 3luk yedik uzadı. Bunların arasında king walden bir metreden topu potaya sokamadı. Halilovic 35 dk oynadı koçun imkanı olsa 55 dk oynatır. Muthis bir takim her izlediğimde mutlu oluyorum.

Futbol hariç diğer tüm şubeleri kapatmak daha mantıklı ya da harcamaları kısıp gelir yaratmaya çalışmak dışında hiçbir işe yaramaz.

Minimum bütçe maksimum gelir buradan 0.5 m doları bile futbola aktarmak daha mantıklı olur hem zaman kaybı hem de durduk yere insanlar sinir hastası oluyor.

Koç ve bütün yabancılara s.’yi çekip Selçuk Ernak’ı getirip yerlilerle devam edelim para falan da harcamayalım bu sene.

Bu arada en çok billur geçtiğimiz Yeboah ile Halilovic en iyi yabancılar çıktı.

Bu kısalar ne kardeşim, Chicago’nun arka sokaklarıma gidip rastgele adam getirsen daha iyileri denk gelir.

Bir de Sırp Koç getiriyoruz, kısalar kafasına göre hücum ediyor böyle saçma şey görmedim. Kenara alıp dövmen lazım sen nasıl Sırp hocasın?

Benim daha iyi bir fikrim war

Screenshot_20231101_224259_Samsung Internet.webp

Koç ve bütün yabancılara s.’yi çekip Selçuk Ernak’ı getirip yerlilerle devam edelim para falan da harcamayalım bu sene.

Bu arada en çok billur geçtiğimiz Yeboah ile Halilovic en iyi yabancılar çıktı.

Bu kısalar ne kardeşim, Chicago’nun arka sokaklarıma gidip rastgele adam getirsen daha iyileri denk gelir.

Bir de Sırp Koç getiriyoruz, kısalar kafasına göre hücum ediyor böyle saçma şey görmedim. Kenara alıp dövmen lazım sen nasıl Sırp hocasın?
ernak yeni tt'a gitti kaçtı o tren artık. bence koçun yardımcısıyla devam edelim, 2. sınıf şubeye hocanın da amatörü yakışır

Çocukken futbolda Galatasaray'ı baskette Efesi voleybolda Eczacıbaşını tutardım, yine öyle yapıcaz anlaşılan :crushed:

Manisada bu da.
Bu arasa sıfır şaka bu adamın yabancı oyuncu havuzu bile bizimkilerden iyidir.

Karşıyaka’da zamanında Gary Neal, Sean Marshall, Quinton Hosley’li kadroyu bu oynatmıştı. Neal Barcelona, Benetton sonra Nba yaptı oradan emekli oldu, en iyi 6. Adam falan seçildi. Hosley zaten Real Madride falan gitti. Gerçi Karşıyaka’da o işlere Genel Menajer Selim Çınar bakıyor da sonuçta beraber karar vermişlerdir.

Salon yapılana kadar basketten pek bir şey beklememek lazım. Salon yapılınca sırf salonun isim, loca, kiralık alan vb. gelirler ile ciddi bir atılım yapılır salon basket gelirlerini dolayısıyla bütçesini ciddi arttırır. Lakin iyi bir GM bulmak lazım Turgay Zeytingöz iyi değil gibi 2 senede iyi değildi hani kim olur hiç bilemem basketi fazla takip etmediğim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt