Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rezalet için amatör şubelere tek kuruş harcamaya gerek yok. Yemişim spor kulübü, futbol kulübü olup geçelim.

Basketbol takımına senelik verilen bütçenin futbol takımına prim olarak verilmesi genel kurulda oylanmalı en azından o primle 5-6 maça konsantre oluruz...

68-63 galiptik yanlis hatirlamiyorsam 12 sayiyi da serbest atistan atti herifler.Saha ici isabeti vermeden mac kaybetti herifler ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan nerde yetenek düşmanı herif var hepsini almışız. Sut özürlü herifler

İkinci yarıyı sinir olmamak için izlemedim.yenilecegimiz o kadar belliydiki..
Kim ne derse desin formda olmayabilirler ama yerli oyuncu havuzu iyi..Şu kadroya adam gibi yabancılar alınsaydı ligde şampiyonluk hiç hayal falan değildi.
Bırakın arkadaş sokarım sponsoruna o zaman bırak şube gençlerle alt liglerde takılsin.

Galatasaray gibi bir kulübe nasıl olurda sağlam sponsor bulamıyoruz veya olmuyorlar anlamıyorum..

Organizasyon sıkıntılı olduğu müddetçe, ne kadar iyi takım kurarsan kur, patlar. Organizasyon işi de biraz idari vizyon ve bütçeye bakar. Geriye kalanlar boşuna kasıntı.

İçerdeki fb maçı geçti. Avrupa'dan da elendik sayılır. O yüzden

sanki biz amatör şubeleri düzelttiğimiz an futbolu fener'e kaptıracaz gibi geliyo bana.

yıllar içindeki öğrenilmiş çaresizlik neticesinde böylesine bir züğürt tesellisi yarattım kendime.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt