Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bitir ya hic geffk yok

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sadık Emirlik ne var şu maçta? 5 numara oynayamayacak bir adamı Halilovic denen arkadaş yüzünden mecbur 5 numara oynatırsan tabi ezilir rakip karşısında.

Koç bütün oyuncuları kaybetmiş durumda, Walden tamamen kopuk. Bu kadar kontrolsüz ne yaptığını bilmeyen oyun kurucu görmedim.

Maçı burada tutan hep Türk oyuncular oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1700244565136.webp

sıddık iyi olsa efeste havlu sallardı herhalde

hayatımda gördüğüm en yeteneksiz ve karaktersiz galatasaray basket takımı bu sanırım. koçla karşılıklı didişmekten başka yüzlerinin ekşidiğini hiç görmedim sene başından beri yedikleri haltlara rağmen.

bu adam bile derman olmadıysa KAPATIN ABİ

images

İstikrarlı bir takımımız var ama tersten her maçın hikayesi aynı son 1 dakikada maçları veriyoruz bu takım son 1 dakikaya 6-7 sayı önde girse bile kesin kazanırız diyen çıkmaz.

Hala kapatilmadi mi bu şube? 🙄
Eskiden amatör şubeler kapatilsin diyenlere kizardim, biz spor kulubuuuz derdim ama artik biktim. Galatasaray arması rezil ediliyor. Voleybilda thy kadar olamiyoruz

Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım. Bu kadar kötü tercihler nasıl yapılabilir anlamak mümkün değil. Geçen sene Yunan kovulduğu an Selçuk Ernak’ı getirin dedim. Abartmıyorum Hakan Demir bile daha iyi olurdu. Para yok, pul yok, topçudan anlayan bir genel menajer yok. Mitroviç’in ne işi var kardeşim bu koşullarda. Hadi dedim kısıtlı bütçeyle Balkanlardan basketbolu bilen 2-3 yabancı yanına 3-4 atletik amerikalı ekler dengeli bir takım kurar; yok. Gitti Avarelleri topladı yine, muhtemelen Zeytingöz yaptı bu işi.

Önce o Zeytingözü kovarak başlamadı zaten yeni yapılanmaya. Banvitteyken transferleri başkası mı yapıyordu anlamadım. Sonra koçu şutlayıp kesinlikle ligi bilen, oyuncuların saygı duyacağı bir Türk koç lazım. Selçuk Ernak olmayınca Yakup Sekizkök baş antrenör olacakmış onu alalım dedim o da kaçtı, Daçkayla döktürüyor. Daçka bütçe küçültüyor belki koparırız.

Sezonun kalanında Tutku Açık’ı deneyelim, randıman alırsak devam ederiz. Antep’te fena işler yapmamıştı.

Hapoel maçını Bosna Hersek'e almışlar ev sahibi idik normalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt