Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.269
- 5.003
63-87 Koyduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözükmüyor bende.![]()
Furkan Aldemir sakatlandığında İzmir Kent Hastanesi’ne gelmişti, Karşıyaka’da oynarkenki doktoruna, onu ziyarete gitmiştim, kısa konuşmuştuk ama foto çektirememiştim. Kapıda Sertaç Şanlı bekliyordu, o da o zaman Aliağa’da oynuyordu. Onunla fotoğrafım vardı ama eski telefonda kaldı sanırım.
Forumdan bir kişiye takdir belgesi verme imkanım olsa sana takdim ederdim. Hem iyi bir Cimbomblusun hem de @Barış Savaş ın darlamalarına sabrediyorsun.Yarın 15:30 da yine konuda online olacağım. En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray!
Sağol üstad. Bu postun sonrası seninle ilgili düşüncelerimForumdan bir kişiye takdir belgesi verme imkanım olsa sana takdim ederdim. Hem iyi bir Cimbomblusun hem de @Barış Savaş ın darlamalarına sabrediyorsun.
Ahbab, yeni eklemeler ile galibiyet almaya alışacağız mı bakalım, tabi Koç'un performansı da soru işareti...Yarın 15:30 da yine konuda online olacağım. En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray!