Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlük kaçırma devam ediyor. 8 sayıya düştü fark atsak tekrar 11 sayı olacak fark ama kaçıyor üçlük. koç değişimine tenezzül etmeyen branş için turu geçmenin anlamı yok zaten.

Hayır ahbab, ikinci olunca Play-İn sadece onun dışında veda

Gsbasket üzerinde bunu yazmışlar. Lakin bilemedim.

11 sayıyla yendigimiz takdirde 2. olacağız ve Tofaş ile eşleşeceğiz. 10 sayı ve altında bir galibiyet yada maglubiyette ise 3. olacağız ve derthona/murcia'dan birisi ile eşleşeceğiz. derthona ile eslesiriz büyük ihtimal murcia son maçını da kazanır lider cikar. Hapoel'in Benfica'yı kesin yenecegini ve bizim mevcut halimizi göz önüne alırsak prestij maçı diyebiliriz bu maça.

Takımda Prepeliç ve Mc Cormack’la birlikte net düzelme var, hatta Halioviç ve Yeboah’ın da performansı arttı ama biraz geç kaldık gibi

Gsbasket üzerinde bunu yazmışlar. Lakin bilemedim.

11 sayıyla yendigimiz takdirde 2. olacağız ve Tofaş ile eşleşeceğiz. 10 sayı ve altında bir galibiyet yada maglubiyette ise 3. olacağız ve derthona/murcia'dan birisi ile eşleşeceğiz. derthona ile eslesiriz büyük ihtimal murcia son maçını da kazanır lider cikar. Hapoel'in Benfica'yı kesin yenecegini ve bizim mevcut halimizi göz önüne alırsak prestij maçı diyebiliriz bu maça.
Elenmedik Bertram Derthona ile playin oynayacaz ama saha avantajı onlarda. O yüzden elendik gibi bir şey
Tamamdır, mesajı düzenledim karıştırmışım, düzeltme için teşekkürler. Bir tur daha göreceğiz ama bakalım.

1703411604293.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt