Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaraylı genç basketbolcu olmak isteyen kardeşlerimiz göksenin köksalı izlesin ve asla mücadeleyi bırakmasın. göksenin köksal basketbolcu olup türkiyenin en büyük takımlarından birinde basketbol oynuyorsa herkes basketbolcu olabilir. bunları yazarken serbest atış kullanan göksenin kardeşimiz 2/0 atarak beni desteklemeye yıllardır oldugu gibi devam ediyor.

göksenin göksal bu takımdan gidene kadar bir daha bu takımın basketbol maçını izlememeye yemin ediyorum. isterse euroleague katılsın final four oynasın. şu dakkadan sonra bitmiştir benim için

Sadık’ı 2 dakika 5 numarada kullandı sonra bir daha oyuna almadı.
4 numarada kısa kalıyoruz takımda uzun yokken Sadık’ın kenarda olmaması lazım.

1703415185514.webp

Abi bu kel nasıl takimin bssinda kalabilir ya

Adamlarda Berk uğurlu durmadan 3 Luk sokuyor el uzatan yok

Goksenin haddini aşıyor. Başta hoca yok tabi. Buğrahan harbi kadro dışı mi

Berk Uğurlu denilen yetenek fukarası ilk yarıdan sayı rekorunu kırmış. Abv böyle takımında bu takımı kuranlarında!

Bizim antrenör takımdan alacağı verimi iyice düşürüyor.
Bizim takım kalite olarak Beşiktaş’tan daha iyi. Ama bir şekilde yine geriye düşmeyi başardık

Bu maçta Dee Bost’u kadroya alacağına Haliloviç’i alsaydı hiç olmazsa uzun rotasyonunda bu kadar sıkıntı çekmezdik. Mc Cormack hiç dinlenmeden oynuyor.

Bu maçta Dee Bost’u kadroya alacağına Haliloviç’i alsaydı hiç olmazsa uzun rotasyonunda bu kadar sıkıntı çekmezdik. Mc Cormack hiç dinlenmeden oynuyor.
Harbi halilovici kesmiş bugrahanda yok. İşe yarar herifleri oynatmıyor. Bu davari tutanlara saydirmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt