Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koçun saha kenarındaki görüntüsü o kadar rezalet ki maçın bu hale geleceği çok netti.

Oyuncular doğal olarak skorun verdiği rehavetle 3. Çeyrek sonu maçı bıraktılar. Özellikle Dee Bostun uzak üçlükleri girince iyice kadayıfa döndük. Koçun kenarda var olma sebebi bu, takım salmış gerekirse üst üste iki mola al. Hücum savunma düzenini değiştir.

Üst üste topu oyuna sokamıyoruz, koç izliyor kenardan. İlk defa kötü bir söz yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Kaç haftadır kovdurmaya çalışıyor zaten.

Uzun yıllardır basketbol maçlarımızı izliyorum, bu kadar travmatik bir maç hatırlamıyorum. Avrupa serüveni de kapanmış oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene başından beri kendini kovdurmaya çalışıyor tazminat vermeyelim diye olay uzadı da ele ne geçti şimdi sezon gitti. 2.5 sene önce Eurocup'ı kazanan hoca bu hale geliyorsa şubede kendini sıyırmasın işten. Bir tarafta Ergin Hoca diğer tarafta Ekrem hoca gittiğinden beri takımlar yok hükmünde. İkisi de başarı isteyen para harcatan hocalardı onlardan kurtulunca istedikleri gibi at koşturmaya başladı yöneticiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt