Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maç esnasında yazamadım.

Maçın hiçbir anında rakibin sertlik seviyesine çıkamadık. Özellikle Buğrahan kötü hücum etmenin yanısıra savunmada da sağlam durmayınca fark ilk çeyrekte açıldı.

8-9 sayı bandında kırılma noktalarına 2-3 kere geldi ama maalesef Dee Bost yanlış tercihlerle o kırılma anlarını değerlendiremedi. İlk geldiğinde Prepelic bu durumu çözmüştü aslında ama o da iki deplasman maçında üst üste teknik fauller ile atıldı. Çok sağlıklı bir şekilde davrandığını söyleyemeyiz, başka bir sıkıntı yoktur umarım.

Yakup Hoca için ise çok umutluydum ama ters bir fikstür ile başladı. Takım kesin bir toparlanır/dirilir en azından diyordum ama hem Fb maçı hem de dünkü maçta bunu destekleyecek bir şey göremedik. Dünkü maçta amatör seviyede hatalar yaptık. İki kere üst üste 8 sn'de topu çıkaramadık.

Basketbolda özgüven, futbola göre çok daha önemli. Takım özgüveni kaybetmiş pozisyonda, tereddüt işin içine girdi mi serbest atışlar bile zor gelir.

Şimdi Efes maçı var, Avrupa maçları da eziyete dönüşecek gibi duruyor. Takımın ritme girmesi hiç kolay değil.

Her hücumu basket yiyerek geçiyoruz. 6dkda 18 sayı yedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4:42 varken 18 sayı yedik. Her geçen gün daha rezil bir oyun oynamayı nasıl başarıyorsunuz lan?

Sizin takım gibi abv! İlk çeyrek 28 sayı yediler. Sorun koç falan değil. Sorun tamamiyle bu beceriksiz, ruhsuz, armut oyuncu topluluğudur.

Milletin koçları iki basket yiyince mola alıyor. Bizimkiler 10-0 seri yiyince akılları başlarına geliyor.

Yav Sadık defol git. İki tane bomboş üçlük kaçırdı. Maç bize dönecek diye atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt