Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz bu adamlari cok aramış miyiz acaba !

Eski bir basketbolcu olarak bu kadar rezil oyuncular toplulugu görmedim ki uzun suredir neden seyretmedigimi anladım.

Ulan 3 defa 3 luk deneyip çemberi bırak potaya değmez mi top yuh artık, bir de üstüne çember altında atılamayan toplar.

Olmaz kardesim bu takım bize yakışmıyor ya adam gibi takım kurulmalı ya da kapatılmalı. Galatasaray adını taşıyacak sa hakkini vermeli.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz bu adamlari cok aramış miyiz acaba !

Eski bir basketbolcu olarak bu kadar rezil oyuncular toplulugu görmedim ki uzun suredir neden seyretmedigimi anladım.

Ulan 3 defa 3 luk deneyip çemberi bırak potaya değmez mi top yuh artık, bir de üstüne çember altında atılamayan toplar.

Olmaz kardesim bu takım bize yakışmıyor ya adam gibi takım kurulmalı ya da kapatılmalı. Galatasaray adını taşıyacak sa hakkini vermeli.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halilovic bomboş halde ribaund alamadığı bir pozisyon vardı. Gördün mü bilmiyorum.

Diğer taraftan Walden, boş üçlük fırsatı bulduğunda kullanmayan oyun kurucu sayısı kaçtır acaba.

Prepelic takımın en net oyuncusu. Atıyor, attırıyor ama tek başına kalıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şubenin pınar karşıyaka kadar basket yönetimi yok yazıklar olsun.

Basket aleminde sadece basket taraftarına sahip tek takımdır KSK
Bizi elemeleri tesadüf değil çünkü önem vermiyorlar bizde
onlar önemsiyor şubelerini

Efes'teki Melih Tunca mıydı onu da kiralarsak seneye güzel olur. Çok düzgün bileği var çocuğun.

GFDGDG.webp

Yeni katılan genç isim nasıl oynuyor ona bakalım madem. Galibiyet-mağlubiyet olarak bakmıyorum artık:asd:

Helal olsun, iyi top çaldı Karahan. 19 Yaşında henüz, katkı almamız çok güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt