Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
ekibimiz ilk perde memnun etti beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İlk 3 maçını kaybettiğimiz grup maçıCeyrek final maçı mı bu?
tivibu uydu var ama açmıyorumŞunu şifresiz kanaldan verin yahu. Elimde bir tivibu yok :/![]()
Açıkçası takip etmek yerine Warband oynamayı tercih ettim ben de, artık maç sonu skora bakacağımtivibu uydu var ama açmıyorum

Mal herifler yenilirken bile kafayı kullanamıyorlar.İkili averajları alırsak belki bir şey çıkarda normalde yenilmedik ki bugün 14 lazım diğer maç 21
Orada averajı kapatsak bile halamın şeyi olsaydı amcam olurdu gibi bir sonuç daha lazım demişlerdi sankiİkiliyi alsak iyi olurdu da Bonn 1 maç daha alır geçer bizi zaten bizim hedef maçlar Dijon ile Ludwigsburg orada da 20'yi kapatmak lazım. En azından kazanma alışkanlığı için güzel sezonu iyi bitirelim.
Yani onun gibi bir şeye kalacak en son. Yarın Ludwigsburg-Dijon var alırlarsa 3 galibiyet oluyor Bonn'un bu ikisine maç vermemesi lazım ki Ludwigsburg ile ikili averaja kalalım zor tabi yine de.Orada averajı kapatsak bile halamın şeyi olsaydı amcam olurdu gibi bir sonuç daha lazım demişlerdi sanki