Hasan Bekir
Berlin Panteri
Buradaki twit gibi düşünüyorum. Gelecek sezon Prepelic dahil yabancıların hepsi gönderilmeli
Prepelic'in gönderilme kısmına katılmıyorum. Gayet iyi oyuncu, milli takımda da çok iyi işler yaptı mesela milli arada.
Uğur İz ·
Buradaki twit gibi düşünüyorum. Gelecek sezon Prepelic dahil yabancıların hepsi gönderilmeli
Attığı kadar yedirtiyor.Prepelic'in gönderilme kısmına katılmıyorum. Gayet iyi oyuncu, milli takımda da çok iyi işler yaptı mesela milli arada.
Savunma tarafında kötü olabilir attığı kadar yedirdiğini düşünmüyorum ama organizasyon kısmında da gayet iyidir. Sadık kadar yedirmiyor mesela en basitinden. Takımı biraz ona göre kurmak lazım yani kapatılmayacak bir defosu yok kendisinin. Elimizdeki bütçe ile zaten kusursuz oyuncu alamazsın EL'de yokken. O yüzden kusurlarını örtebilecek bir kimya kurman lazım. Savunması iyi olan Radebugh'u falan da gördük yani sayı atamıyordu nerdeyse yine Walden savunma yapıyor ama ne organizasyon ne bir hücum katkısı. Savunma işi biraz da organizasyon ve kimya işi.Attığı kadar yedirtiyor.
Üstad, 1,5 yıllık deniyor anlaşma. Muhtemelen esasen önümüzdeki sezon için, şimdiden alabiliyor isek alalım denmiş olabilir. Yakup hoca ile sanıyorum EuroCup düşünülüyor, ona göre takım kurulacak gibi.Akşam Ludwigsburga 20 sayı fark atamazsak sezon bitiyor hala transfer yapıyoruz![]()
Hangisi ahbapYeni transfer baya iyi
Hangisi ahbap
Yeni kimse yok da ondan dedimbilmiom öylesine yazdım