Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıyakada Mccalum yüzde bulursa imkansız maç almamız :D

PLayoff o kadar fatal değil top 5 te bitirdik sezonu bir şeydir.

ama takımın anomral elden geçmesi lazım teknik kadoryla beraber - şu maçta takımı disiplinli tutamamak rezillik resmen.

Kazandık diyoruz, sonra geriye düşüyoruz; bu defa kaybettik diyoruz maçı uzatmalara götürüyoruz. Nihayetinde kazandık ama ne enteresan bir takımız yahu

Neyse takımımızı galibiyetten ötürü kutlarım :hat:

gfds.webp

benzer skorlar ile belki içeride 1 maç alıp kalanını veririz

yanlış bilmiyorsam 3 te bitiyor seriler finale kadar .. tahminen 3-1 karşıyaka alır.

PLayoff o kadar fatal değil top 5 te bitirdik sezonu bir şeydir.

ama takımın anomral elden geçmesi lazım teknik kadoryla beraber - şu maçta takımı disiplinli tutamamak rezillik resmen.
Teknik adama bir şey diyemeyiz. Çünkü önceki kel Tansel Taşanlar kılıklı herif takımın psikolojiyi yok etmişti mesela yerlileri hiç oynatmıyordu doğru dürüst Buğrahan falan kenardaydı Yakup hoca şu an sezon bitene kadar idare ediyor gibi bir şey bazı oyuncuları sezon sonu yabancılar tamamen değişirse şaşırmam ki olması gerekende bu. Prepelic kalmalı gibi düşünüyordum ama o da inanılmaz düşüş yaşadı.

ALiağa petkim yensin 7inci olup fenere denk gelsin Tofaş yerine.

petkimi beğendim geçen hafta izlediğimde.

Kaç yıldır laf olsun torba dolsun diye kuruluyor sanki bu takım..Galatasaray eğer bir branşta varsa bu ülkede, zirveyi hedeflemeli.Bazen olur bazen olmaz ama hedef orası olmalı..

Kaç yıldır playoff ta efes'e mi yoksa fener'e mi elenecek diye lig takip ediyoruz..

Uzun zaman swonra basket izledim. Tam maçı bulmuşum. Acaip heyecanlı bir final oldu. Buğrahan çok iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt