Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi sinyal vermiyoruz.Artık kampın ilk günlerinde de değiliz.EL'ye 15 gün kaldı.AEK bizim seviyemizin çok altında.Rahat vurup geçmeliydik.

yaauuuuuu
ergin hoca bir şeyden anlamıyor yauuuuuu
maç kazanamıcaz yauuuu

Takımın geri dönebilmesi güzel bir şey ama AEK zaten bizden bir kaç seviye aşağıda bir takım. Dolayısıyla ikinci yarıda olması gereken oldu.

Sezonun başlamasına az bir süre kala takımı bir türlü tam kadro hazır olarak sahada görememiş olmamız üzücü. Nelerimiz eksik, nelerimiz tamam bilmiyoruz hala. Hayırlısı diyelim.

İyi sinyal vermiyoruz.Artık kampın ilk günlerinde de değiliz.EL'ye 15 gün kaldı.AEK bizim seviyemizin çok altında.Rahat vurup geçmeliydik.
Bu maç pek ciddiye alınmaz ya, özellikle ilk yarıda takmadı bile bizimkiler. Eksikler de vardı, saçma 1 ilk 5 vardı çoğu zaman

Savunmada iyi olmadığımız sürece euroleaguede pek başarılı olamayız.
Bir de takımı oynatacak guard yok.russ aldığı her topu potaya atıyor.dentmon da topla oynamayı seven bir oyuncu.organizasyon ve top paylaşımını nasıl yapacağız büyük soru işareti.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Savunmada iyi olmadığımız sürece euroleaguede pek başarılı olamayız.
Bir de takımı oynatacak guard yok.russ aldığı her topu potaya atıyor.dentmon da topla oynamayı seven bir oyuncu.organizasyon ve top paylaşımını nasıl yapacağız büyük soru işareti.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Guardların oyun stili sorun olabilecek bir mezvu hakikaten. Geçen yıl olduğu gibi forvetten oyun kurmaya çalışabiliriz Schilb ve Micov ile (hatta Emir'i de sayabiliriz) ama tam anlamıyla çözüm olmaz tabi.

Yine de Dentmon'a biraz güveniyorum bu konuda. Russ tam bir kopuk uçurtma. Dentmon da atmayı seviyor ama oldukça tecrübeli bir oyuncu. Belki doğru kararları verebilecek isim olabilir kendisi. Aksi halde bir oyuncu aramak zorunda kalırız sezon içinde.

Diebler ile asla takimimda görmek istemedigim bir oyuncuyu aldik. Üclük disinda hic bir özelligi yok, savunmasi da olmamasi ile birlikde, tümü ile zarar. Savunmasi cok zayif takim kurmaya gerek yokdu be.

Diebler ile asla takimimda görmek istemedigim bir oyuncuyu aldik. Üclük disinda hic bir özelligi yok, savunmasi da olmamasi ile birlikde, tümü ile zarar. Savunmasi cok zayif takim kurmaya gerek yokdu be.

Onun ya da Schilb'in yerine savunma özellikle ön planda olan atlet bir oyuncu alabilirdik bence de. Hatta taraftarın beklentisi Schilb'in gönderilmesi ve öyle bir oyuncunun gelmesiydi ama olmadı. Diebler hayal ettiğimiz kalıba çok aykırı bir oyuncu ama üçlük konusunda avrupadaki en iyilerden olduğunu da belirtmek lazım. Hatta geçen yıl bir ara EL'de en yüzdeli üçlük atan oyuncuydu. Kendisine iyi pozisyonlar hazırlayabilirsek çok canlar yakabilir.

Sanırım hoca yırtıcı guard + şutörler gibi bir mantık ile oluşturdu bu yılki takımı. Ne ölçüde verim alacağımızı göreceğiz ama bol skorlu maçlar bizi bekliyor gibi.

Onun ya da Schilb'in yerine savunma özellikle ön planda olan atlet bir oyuncu alabilirdik bence de. Hatta taraftarın beklentisi Schilb'in gönderilmesi ve öyle bir oyuncunun gelmesiydi ama olmadı. Diebler hayal ettiğimiz kalıba çok aykırı bir oyuncu ama üçlük konusunda avrupadaki en iyilerden olduğunu da belirtmek lazım. Hatta geçen yıl bir ara EL'de en yüzdeli üçlük atan oyuncuydu. Kendisine iyi pozisyonlar hazırlayabilirsek çok canlar yakabilir.

Sanırım hoca yırtıcı guard + şutörler gibi bir mantık ile oluşturdu bu yılki takımı. Ne ölçüde verim alacağımızı göreceğiz ama bol skorlu maçlar bizi bekliyor gibi.

Üclük disinda özelligi olmayan adamlari begenmiyorum aga ben. Top sürmesi, pas oyunu felan cok iyi degilse, en azindan iyi bir savunmaci olmasi gerek ki, iser yarasin o üclükler. Bu tip oyuncular zaten savunmasi zayif takimlar icin zehir gibi. Bu mac tek üc ve dört quarteri izledim, ama yagmur gibi yagmislar adamlar bize.

Ve Diebler´in savunmasi sadece zayif degil, steve novak seviyesinde felaket.

Üclük disinda özelligi olmayan adamlari begenmiyorum aga ben. Top sürmesi, pas oyunu felan cok iyi degilse, en azindan iyi bir savunmaci olmasi gerek ki, iser yarasin o üclükler. Bu tip oyuncular zaten savunmasi zayif takimlar icin zehir gibi. Bu mac tek üc ve dört quarteri izledim, ama yagmur gibi yagmislar adamlar bize.

Ve Diebler´in savunmasi sadece zayif degil, steve novak seviyesinde felaket.

Aslında iyi bir düzen içinde verim alınabilir böyle oyunculardan ama bizim takımda savunması sorunlu oyuncu çok. Daye de hiç ilgilenmiyor mesela. Bir zamanların yırtıcı savunmacısı Sinan artık bu özelliğini büyük oranda kaybetti. Schilb, Micov da savunmasıyla tanınan oyuncular değiller. Uzunlarımız için de Tyus dışında aynılarını söyleyebiliriz. Bu sene böyle gidecek artık. :)

Hoca maçı ciddiye almadı ki zaten takımın neredeyse ilk beşi yoktu.(Dentmon-Sinan-Schilb-Micov-Tyus) Hoca eğer ön alan baskısı yapsa maç +20 ile bu kadroyla bile alırdı, açık kanal maçı zaten hoca istemiyor kaldı ki ayağa bile kalkmadı zaten son 2 dk dışında, Oly maçları hem seyirciye kapalı hemde yayın olmayacak, bu tarz birebir savunması kötü oyunculardan kurulu takımların olayı ön alanda presstir zaten ona uygun şekilde geniş kadro var zaten elimizde, karalar bağlamaya kesinlikle gerek yok, gerçek takımı Kasım gibi göreceğiz zaten, ben takımdan umutluyum Top8 yapacağını düşünüyorum.

Maçı izlemeden konuşmak doğru olmaz ama bugün ilk yarı 35 yemişiz Oly'ye karşı, düne göre iyi tabi ama bu sefer de 20 atmışız ilk yarıda.
Şu anda 4. periyot oynanıyor 52-34 Oly önde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt