Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Basket ‏@GSBasketbol 10 dk.10 dakika önce
4Ç Son 03:15 | @olympiacosbc 58-58 Galatasaray Odeabank #GSlive

3 maçtır son periyotlarda dönüyoruz.Normalde tam tersi olurdu.

Özellikle mi yapıyorlar lan.biz geri geliriz mesajı veriyorlar resmen

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Galatasaray Basket ‏@GSbasket 4 dk.4 dakika önce
Maç Sonucu: Olympiakos 67-61 Galatasaray Odeabank

Efes 4 gün önce 7 farkla yenmişti Oly'i.Şu anda Daçka karşısında da fena değiller.

Form olarak Efes,Fb ve Daçka'nın gerisinde duruyoruz şu anda.

Hazırlık maçlarınından , ayrılan bütçelerden ve de koçlara baktığımda bu sene malesef lig için Darüşşafaka ve fb çekişecek. Darüşşafaka taraftarı olmasa da blaat çok iyi takım yapmış ve iyi bir organizasyon ile güçlü hale gelmişler . İlk 2de bunlar bitirirse finali bunlar oynar .
Euroligde zaten top 8 bizim için büyük başarı olur ama yine burada da bizden iyi en az 3 takım daha var onları geçip 8. olabilmek zor ama imkansız değil .
Bu sene guard konusunda yine saçma sapan işler yaptık . Dentmon tek başına oynağını biliyordum ama Russ'u izleyince daha beter olduğunu gördüm , mc'den bile daha bencil . Çoğu pozisyonda boş adamı görse bile içeri girip pota yakınlarında topu sallıyor . Çok sayı attığı maçlar olacaktır ama Ergin hoca yine inat edip savruk oyuncu getirdi .
Yerli kadromuz hiç fena değil , hatta Darüşşafaka'dan sonra en iyi yerli kadro diyebilirim ama yabancılarda bu kesinlikle değil . Para belli 9 milyon ile fazla seçenek olmuyor ama keşke daha iyi takım görsek ilerde ama bu sponsorsuz da imkansız . Hayırlısı olur inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok tek yönlü isimler alındı takıma.
Smith -> atletik ve yırtıcı, ama 2. bir öne çıkan özelliği de bencil. Pas değil daima penetre düşünmesi de organize görüntü çıkarıyor. Törpülenirse de onu özel yapacak geriye hangi özelliği kalacak tartışılır.

Dentmon -> Smith'in daha tecrübelisi ve daha yontulmuşu diyebiliriz. İyi oyun kurucu değil ama iyi bir atlet. Yine de eğer saha dışında küsmezse bence bu sene saha içinde en katkı verecek gibi duran isim. Tecrübesi yüksek.

Diebler -> şutu var ama şut yaratamaz.

Daye -> şutu var ve şut yaratabilir, ama yeteri sertlik ve fizikte değil.

Tyus -> atletik ama Lasme gibi güçlü ve dominant değil, orta mesafe şutu yok.

Pleiss -> teknik ama oldukça güçsüz, orayı o fizikle karartması lazım

Thompson -> ne tam bir 4 gibi çabuk, ne de tam bir 5 gibi cengaver. Pis iş yap desen yapamaz, şut desen çok güvenilir değil.

Schilb -> Takımın bence en zekisi. Ama büyük aması var. Fiziken yetersiz kalıyor pozisyonu için. Hawkins gibi dominant biri lazımdı oraya. Şut vasat, sürat vasat, akıl yüksek. Bariz devri geçmiş basketbolcu 3 numara için.

Micov -> Hala takımda ki en komple adam. Bizi benimsedi. Karakterli, zeki, şutör.

Preldzic -> Savunması oldukça zayıf, hucüm da etkili ama tek yönlü bir isim. Eski canlılığını 1-2 senedir kaybetti. İstatistiki olara da düşüşte.

Göksenin -> Savunma için standart üstü, ama hucüm da oldukça netameli ve bu özelliğini geliştiremedi. Yine de takımda bulunması artı bir değer katmıyor desek yalan olur. Ruhu olan bir basketbolcu.

Sinan -> Hucüm performansı son yıllarda gelişirken temposu gerilemeye başladı. Şanssızlığı savunma kısmında bu sene ona çok iş düşecek oluşu. Bizde ki en kötü sezonunu geçirebilir işi kıvıramazsa.

Can Korkmaz -> Ligde 5 dakika civarı süre alır en fazla.

Orhan Hacıyeva -> Can ile benzer statü de bir isim.

Ctm5CsoXEAAU5Ee.jpg

Olye 89-68 kaybetmişiz.
İlk yarı 51 sayı yedik
3.çeyrek 22-8 lehimize son çeyrek ise 30-17 geride bitirdik.son derece dengesiz skorlar ortaya çıktı maçlarda ve takım güven vermiyor.işin kötü tarafı tam takım olarak da bir maça çıkamadık.haftaya lig başlayacak allah yardımcımız olsun

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

6 galibiyet 7 mağlubiyet ile bitirdik hazırlık dönemini.

Son 10 yılın en kötüsü olabilir.

Yine 2 yıl önceki günlere döneceğiz anlaşılan. Her maç 90 sayı yiyoruz. Basketbolu bilmeyenler maçlar olmadan F4 falan yaparız diyordu. Bu takım F8 yapsa büyük başarı olur. Ergin Ataman yine parayı çarçur etti. Yabancı hoca gelmeden Eurolig de başarılı olamayız bana göre.

Bu kadro yapısı ve savunma anlayışı ile F4 yaparız diyenler romantizmin içine batmıştır. F8 başarıdır. F4 şu anda bizim için çok ütopik bir durum gibi gözüküyor. Savunmamız bu durumda olduğu sürece deplasmanlar da kazanmamız süpriz olur. Kendi evimizde de hedef maçların da sıkıntı yaşarız.

arkadaşlar
ergin atamanı lütfen karalamaya devam edin

çünkü ergin ataman koydukça
daha çok zevk alıyoruz

Ergin hocanın oyunun savunma yönünü hiç düşünmemesi hep savunma defolu oyuncuları almasını bir türlü anlamıyorum

Hocayı çok seviyorum lakin keşke 1-2 tane pis işleri de yapabilecek oyuncu alsaydı

Her maç rakibin şutörleri üçlük şov yapıp yıldız oluyor şu savunma zaafları yüzünden

En azından keşke schilb yerine atletik bir savunmacı falan alsaydık daha iyi olurdu bence

Neyse bunlar hazırlık maçı bakalım inşallah düzelir zamanla

Son düzenleme:
Ergin Hoca eleştirilemez mi ? Kurduğu kadro yapısı eksik işte,bunu söyleyince Ergin Hoca'ya yada Galatasaray'a kötülük değil,iyilik yapıyoruz. Her şey doğru güllük yada gülistanlık desek sezon sonunda hayal kırıklığı yaşatınca ne olacak. ?

hep savunma savunma diyoruz da hücum da ne yapıyoruz ki? set oyunu oynadığımızı gören var mı bireysel oynuyoruz sürekli hücum benim için daha sıkıntı.

hiç keyif vermiyor bu oyun ergin hocanın 2 senedir takım üstünde bir etkisini görmüyoruz malesef

gazcı terim yolunda ilerliyor hızla

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Vladimir Micov, 07.09.2016 tarihinde Olimpia Milano ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ diz iç menisküs yaralanması geçirerek 08.09.2016 tarihinde ameliyat olmuştu.
Vladimir Micov’da ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon gelişmedi. Oyuncumuz, yapılan fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci sonrası özel bir antrenör eşliğinde bireysel antrenmanlarını yürütmektedir. 03.10.2016 tarihinde takımımızın antrenman programının ilk kısmına katılmış olup, 05.10.2016 tarihinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır.
Takım Doktorumuz Erşan Ateş’in verdiği bilgiye göre, hafta sonu oynanacak Best Balıkesir maçında kendisine şans verildiği takdirde oynayabilecek durumdadır.
Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizle.
Galatasaray Spor Kulübü

Almanya daki Bamberg macina gitmeyi düsünüyorum sanirim Nisan da mac, ilk basket macim olacak gidersem.

Sizi bilmem ama ben bu maçı futbol maçı gibi bekliyorum nedense. Takım için heyecanlıyım. Umarım azımsanmayacak bir seyirci olur yarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt