Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı(Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küme düşmesek iyi sene sonu 10 m dolar sponsor bulup şu hocayı kovmak lazım ilk iş

aslında olabilir birleşme falan da olur bu şekilde çöpe atmaya devam yılları

Önem verilmiyo basketbola telekomla birleşme olabilirdi hiç hamle atılmadı orta sıralarda olalım yeter diyolar ,futboldaki denizli hamlesi gibi kunteri getirmek hataydı zaten bu sezonda çöpe gitti filipovskiyi getirin dedik o kadar ama dinleyen yok.

Galatasaray oyun kurucu Bulut Altın (1993) ile ilgileniyor.

Altın geçen sezona Samsun Büyükşehir Belediye'de başlamış, daha sonra Muğla Ormanspor'a transfer olmuştu. (Basketfaul))

En fazla 8. sıradan play-off yaparız.

Yönetim basketbolu resmen bitirdi. Her maça gitmeye çalışan 2-3bin kişilik öğrenci kiltesi vardı. Onlara üzüldüm. Bu takımı daha iyi yerlerde görmek istiyorlardı.

Salon işi de en az 4-5 sene sonra olur. Bu sene koca Sinan Erdem'de maks. 300-400 kişi olur. (FB-BJK maçı hariç)

Ben yönetimin yerinde olsam ben de sadece futbola önem verirdim tabi ki. Bakın Aziz'e tüm branşlarda şampiyonluklar kazanıyor ama futbolda kötüysen kimse bakmaz. Fiko tüm branşlarda rezil ama futbol sayesinde büyük başkan deniyor. Bu ülkede bu işler böyle malesef.

Erman Kunter'e güvenebilsek bu tarz bütçeler ile daha önce başarılı olduk. Ama Erman Hhoca basketbolu unutmuş gibi yıllardır.

Mehmet Yağmur sakatlığı sebebiyle 3 hafta oynayamayacakmış.

Çok değil bundan 3 sene önce her maçını iple çektiğim basketbol takımının derbisi bile ilgimi çekmiyor. 2005 yılında play-out ile ligde kaldıktan sonra yükselişe geçen şube 2016'dan sonra yeniden çöküşe geçti.

El birliğiyle bitirdiler şubeyi. Dün maç seyircili bile oynansa maksimum 8bin kişi gelirdi. Can Topsakal denen şahsiyet gitmedikçe daha kötü günler bekliyor bizi.

yaw eurocupi alsak nolur almasak nolur zaten aldik 1 kere.
ligi yahut euroligi alabilecek takim kurmadigin surece ligde kalmanin ustunde herhangi bir hedef icin kurulacak takima ayrilmis para cope atilmis paradir
bu sezon da az harcayip altyapiya fln yonelinebilirdi

Euroleague zaten imkansiz ama ligi alacak bir kadro belki kurulabilir , o da fb dogus ve anadolu efesin Euroleague de yerleri garanti oldugu icin . Biz o iyi denen donemin en iyi zamaninda bile sampiyon olamadik . Euroleague de 2 kez mi yer aldik ,onlarda da cok kotuyduk

fb dogus da son 3 seneki basarisini tekrarlayamayacak , ama bizim onlara yetismemiz imkansiz

Erman Kunter and Galatasaray have zoomed in on signing free-agent guard Jordan Taylor, according to source.( IAmDPick)
...

Masraf yapmayin.Bu takimdan bir cacik olacagi yok.Kume dusmesin yeter.

Bu adam gelse de bir şey olacağından değil de nasıl bir adam bu Taylor, Mete? Hiç tanımıyorum.

Aynen ben de öyle. :) Birkaç sene önce Roma'da iyi sezon geçirip yaz ligi kovalamıştı sonrasını takip etmedim. Zaten az bir para var onuda kovmamız gereken Kunter'e gömüyoruz bilmiyorum ne olacak.

hala ayni tantana yahu bu takimdan bi cacik olmaz 2 kurusluk bütcenle kaptaninin göksenin köksal oldugu yerde neyin pesindesin ? belli degilmiydi zaten böyle olacagi ? ozaman niye ugrasiyosun ? bi isi ya tam yapin yada hic yapmayin . ya adam gibi takim kurun yada subeyi kapatin demekten biktim artik daha fazla ezilmeye rezil olmaya ne gerek var ?

benim anlamadigim 2 husus var. 1- niye sponsor bulunamiyo. odeabank niye 3-5 kurus veriyo. yönetim bugün odeabanka gidip biz cekiliyoz kardesim az para veriyosunuz dese odeabank durun durun teklifimizi arttiriyoz der. ulan milyonlarca taraftari olan bi kitleden bahsediyoz bundan iyi reklami nerde bulucaklar. 2- bu takimin niye hala kendi salonu yok ? bunu yapmak cokmu zor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt