Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.338
- 14.120
- 2.463
3 dakika var. 7 sayı öndeyiz. Şu maçı alalım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten o yüzden adamın ismini ve cismini ağzından düşüremiyo fener camiası. mehmet cibara filan nedir, az bütçe yaratabilseler metro arenanın önüne heykelini dikerler adamın.Erden timur olmasa bu yönetim sıfır. Futbol onun sayesinde ayakta
çekmece üst üste 6. maçını kaybetmiş, derbicikten biz muzaffer çıktıkYendiğimiz takımlar mı daha acınacak durumda, biz mi bilemedim.
Ben veya Selim Çınar gibi bir menajerimiz olmadığı için.@Berkan Yavuz bu Kerry jr nedir böyle Karşıyaka'da.biz niye bulamıyoz boyle
Bjk başkan adayları Adalı- Gain, Arat- Bahçeşehir salon yapımı için sponsor olarak söylediler. Biz salon yapımı konusunda sponsor bulamıyoruz bir türlü.
Salonları küçük orası onların kendi tapu sahibi arsaları değil diye biliyorum o yüzden izin falan almalılar Arat'ın çevresine rezidans falan işi arsanın tapusun falan almadıkları sürece yalan o çok net de. İzin alınarak yeni salon yapabilirler ikisi de yapacak firmayı da açıkladı. Hani bize bu konuda hiç bir firmanın yardımcı olmaması üzücü aynı şey Kemerburgaz Metin Oktay tesisleri içinde geçerli. Mesela bir Gsli iş adamı 5-10 yıllığına X Metin Oktay tesisleri sponsor olarak yada X basketbol salonu için yardımcı olsa hem projeler çok daha hızlı ilerleyecek hem de o kişi GS yönetimi, taraftarınca büyük değer görecek mesela. Keşke GS'li iş adamları bunu yapsa. Pegasus(Ali Sabancı), ESTA Construction(Bahattin Demirbilek) veya X bir kişisi.Sıkmışlar ayrıca salonları var salon yapacaklarını sanmam