- 26 Kasım 2012
- 184.385
- 254.898
- 5.998
Le
şo
mat
şo
mat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır izliyorum basketbolu Şemsettin Baş zamanlarında bile bu kadar keyifsiz değildim.Yakup’un elinde birilerinin kasedi var sanırım. En mantıklı açıklamam bu, başka türlü açıklayamıyorum hala kovulmamış olmasını.
Skor önemli değil oyun yok, tek bir set yok, tüm sayılar bireysel performans, adam kaldırıp sokuyor, Telekom maçındaki gibi girmediğinde ne yapacaksın, bu takımın bir seti, oyun planı olmaz mı ?10-0 geriden çok iyi döndük. 15-15 eşitlik.
Kapasite bu kadar. İyi kıvırdık yine farkı açtık geriden gelip.Skor önemli değil oyun yok, tek bir set yok, tüm sayılar bireysel performans, adam kaldırıp sokuyor, Telekom maçındaki gibi girmediğinde ne yapacaksın, bu takımın bir seti, oyun planı olmaz mı ?
Kötü olanda o ya hocanın defoları görülmüyor, şu takımı Oktay Mahmudi tarzı bir hocaya vereceksin bak nasıl her maç salon ful çekiyor.Kapasite bu kadar. İyi kıvırdık yine farkı açtık geriden gelip.
Rakip tırt diyerek ekibimizin şanlı galibiyetine gölge düşürmeyelim.Takım istim üstünde 20 sayı öne geçiyor koç sağolsun aynı anda 4 soğuk oyuncu sokuyor.Dinlendireceksen tek tek değiştir be hocam Allahtan rakip tırt.