Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Gidip de bunlarla 10 yıllık bağlayıcı imza atmayalım.
Soyacaklar gibi
Burada direk giriş parası olarak değildir. Bence yatırım sözü gibi bir şeydir. Avrupa'da basket için böyle bir giriş parası verileceğini sanmıyorum. Belirli bir ayrıntıları vardır bunun.

paranın geri dönüşü olacaksa verilir mesela eurolegue 20 milyon euroluk takım istiyor kupayı alana 1 milyon euro veriyor :d
Işte ben de onu düşünüyorum.
Mesela 1 milyar olsa takım başına 50 milyon mu olacak?
Yayın geliri ne kadar olacak? Onun garantisini vermeliler. Bir de zaten uçanı kaçanı NBA'e aldılar. 3. sınıf basketçiler ile hedef ne olacak?

Işte ben de onu düşünüyorum.
Mesela 1 milyar olsa takım başına 50 milyon mu olacak?
Yayın geliri ne kadar olacak? Onun garantisini vermeliler. Bir de zaten uçanı kaçanı NBA'e aldılar. 3. sınıf basketçiler ile hedef ne olacak?

Tatum, NBA Avrupa için planların oldukça gelişmiş olduğunu, yatırım bankaları Raine Group ve JPMorgan'ın şu anda 500 milyon ila 1 milyar dolar arasında olması beklenen potansiyel franchise ücretlerini değerlendirdiğini söyledi.

İster bireyler, ister özel sermaye şirketleri veya egemen varlık fonları olsun, potansiyel sahiplerin yeni takımları desteklemek için arena altyapısına da yatırım yapmaları gerekecektir.
Yani bu ligin yayın, ürün, reklam vb. değerlerini yatırımcılara satmak sanırım en azından bu haberden böyle anladım ben.

Yeni Maskotun kollarındaki yapay kasların kötü göründüğünü düşünüyorum. Hem hareketi de kısıtlar.

1763899943609.webp

Geri
Üst Alt