Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Şube yöneticileri ve hocası değişmediği sürece hiçbir oyuncuyla ne kontrat yapılmalı nede transfer düşünülmeli. Öncelikle köklü bir değişim şart. Her sezon aynı tip kadrolar ve aynı tip oyun izliyoruz, devamlı da yetersiz koçlar. çünkü şubeyi kimler yönetiyorsa basketbola alakaları olmadığını düşünüyorum. avrupanın en iyi koçu bile galatasaraylı olmasına rağmen ona çalışacak bir ortam sağlayamıyoruz. 20 milyon dolar bir bütçeye ergin atamanla her sezon euroleague'de şampiyonluğa oynardık. gelir-gider muhabbeti de anlamsız. basketbol ülkemizde ve dünyada popüler bir spor. Zaten sen başarılı olup hedef gösterdiğinde sponsorunda olacaktır o maliyeti destekleyecek.
Yahu reis bu yöneticilerin dokunulmazlığımı var.Bunları getiren kim hala göndrrmeyen kim.Hadefi koyan kim.Bu klüpten kimin gitmesi gerek çok belli.
Birde sözde üç kuruşluk sponsor var.
Arkadaş adamlarda güçlü sponsor bitmiyor birisi gitse birisi geliyor.
Hani nerede eski güçlü zengin sözde Galatasaraylılar.genel kuruldaki sözde Galatasaraylılara sesleniyıorum..Yatacak yeri yok bunların. erden timura yapılanları görünce dışarıdan gelip sponsor olacak adamlarında gelmemesini nornal karşılıyorum.

Her periyot 20 ve üstü yenmisiz çok şükür

Benim sekizköküm az sayi yerde uyuyamaz

Fener artığı 50 yaşındaki makkolumu aldıklarında ilişiğimi tamamen kestim. Branş o gun kapatilmaliydi.
Fenerin artığı ne alaka yahu ? mccollum geçen sezon karşıyaka'da zaten ligin en iyi kısalarından biriydi. maaş sorunu olduğu için takım dağıldı ve yarım sezonluk fenere gidip gayet iyi iş yaptı. Mccollomdan net verim alamamak da hocanın sorunudur. mccollumu bize geldiği ilk yıldan beri takip ederim, adam o yıldan beri başarısız sezonu yok. verim vermiyorsa da bunun sorumlusu hocadır.

Bir konuya daha değinelim. Yakup hocayla geçen sezon bbc gibi seviyesi düşük ve ispanyol ile türk takımlarının dominasyonunda geçen kupada final gördü diye 2 yıllık yeni kontrat yapılmıştı. yani şuan ki hocamızla 1.5 yıllık daha kontrat var ve hocamız başarısız olduğunu düşünmediği için istifa etmez. 1.5 yıllık tazminatı ödemek istemeyenler de hocayı kovamaz. çünkü yeni koç demek maliyet demek, hocayı kovmak demek 1.5 yıllık tazminat ödemek demek. aşırı kötü gitmediği sürece devam edilir. son zamanlarda da ucuz oyuncularla görüşüp antrenmanlarda deneyip oyuncu değişimi oluyor. bishopu karşıyakaya verip, bir tane antrenmanda deneyip beğenip aldığımız pivot oldu bu hafta içinde. İşte böyle şeylerle bir şeyleri toparlayıp sezonu güvende yerde bitirme amaçları olan bir şubeye sahibiz. nba avrupa organizasyonu bizim için değişim anlamında bir şans. Umarım gelecek sezon büyük değişim ve doğru kişiler gelir yoksa bize basketbol izlemek yıllardır olduğu gibi haram olacak.

Geri
Üst Alt