Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.246
- 14.004
- 2.463
90-61 Pozecco şov devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güçlerimizi birleştirip Yakup'u çatır çutur yememizi konuşalım biraz daCan Korkmaz helal
Güçlerimizi birleştirip Yakup'u çatır çutur yememizi konuşalım biraz da
UzaKeşke Okan buruk konusundada birlessek. Sahadaki eziyetten kurtulalım. Hocanın nejadar önemli olduğunu goruyorsun. Bu takım vasat üstü birde
O değilde Berkan Yavuz vardı Yakup gitse nolur diyordu. Nerde oİmparator konuşuyor. Sessizlik
@Berkan YavuzO değilde Berkan Yavuz vardı Yakup gitse nolur diyordu. Nerde o
Güçlerimizi birleştirip Yakup'u çatır çutur yememizi konuşalım biraz da
Öncelikle eski kullanıcı adın ne? Sen kimsin yani?O değilde Berkan Yavuz vardı Yakup gitse nolur diyordu. Nerde o
Beni tanımamana teessüf ediyorum. En sevdiğin kankanÖncelikle eski kullanıcı adın ne? Sen kimsin yani?
Pitsipolis belki Pozecco’dan daha iyi başlamıştır, sonrası ortada. Eurocup şampiyonu hoca olan Mitroviç’i getirdin sonuç ortada. Pozecco kötü koç değil bizim seviyemiz için ama şube bu zihniyetle yönetilip üvet evlat muamelesi görmeye, menajerlerin kucağında gezmeye devam ederse Pozecco da çok kısa sürede potanın tuğlaları tadında bir takımın koçu olacak.
Şu anda klasik yeni hoca gazı da var takımda. Göreceğiz.
Çok değil maksimum 1 sene sonra siz yine Pozecco zurnacısı gitsin dediğinizde ben Yakup gitmesin dediğim gibi Pozecco da gitmesin çünkü uzun vadede değişen bir şey olmayacak diyeceğim.
Ama koç gidecek yeni bir isim gelecek, takım yine ilk etapta reaksiyon verecek ve sen gelip bir Berkan Yavuz vardı Pozecco gitmesin diyordu nerde o diyeceksin ve ben bu sefer böyle 3-4 paragraf açıklama yapmayıp “Eşşeğin şeyinde” diyeceğim.
Kadro balon. Bu hoca çok iş bile yaptı. Fenerin kadrosu bizden 3 gömlek ustunYeni hocanın balonu bu hafta patlar
Kadroyu pozzecco kurmadı ki ? Kendisi kursa haklısın derdim. Senin bütçen 6-7 milyon euro. Malum camianın bütçesi 30 milyon euro. Ne bekliyorsunuz ?Yeni hocanın balonu bu hafta patlar
Kadro balon. Bu hoca çok iş bile yaptı. Fenerin kadrosu bizden 3 gömlek ustun
O maçtan sonra düşüşe geçeriz. Bu şubelerden bir şey beklememek lazım.Kadroyu pozzecco kurmadı ki ? Kendisi kursa haklısın derdim. Senin bütçen 6-7 milyon euro. Malum camianın bütçesi 30 milyon euro. Ne bekliyorsunuz ?
Keske biz de para harcasak…Kadroyu pozzecco kurmadı ki ? Kendisi kursa haklısın derdim. Senin bütçen 6-7 milyon euro. Malum camianın bütçesi 30 milyon euro. Ne bekliyorsunuz ?