Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Takımın sorunu 4-5 no benim izlediğim maçlarda. Delgado beklenen savunma katkısını veremiyor gibi, Sadık ise ileri gideceğine geri gidiyor ve çok yumuşak bir de kontratı çok yüksek olduğu için 4 no'ya onun rotasyonuna az para alacak biri ekleniyor mecburen.

Ekip-ül şaşkınlık

Defans yapabiliyor musunuz demekki. İnşallah salmazsiniz. İzundu böyle savunma yaparsan çok iyi olur

Izundu Delgado'dan iyi ha?

Tek oyun sistemine bağlı değiliz. Maç içinde çeşitli şeyler deniyoruz ve rotasyonumuz zengin. Bunları daha iyi yapmamız için en az 2 ay daha var. Takım içi sorun, oyuncu ayrılığı vs olmazsa, 2 ay sonra çok keyifli ve rahat maçlar izleriz. Buğrahan'ın da katılımı ile çok iyi bir kısa rotasyonumuz olacak. Giren çıkanı aratmayacak.

Maç sonuna tek basket önde girmekten daha tehlikeli bir şey varsa o da 10+ sayıyla girmektir Galatasaray basketbolu bize bunu öğretti tetikte kalmaya devam edelim.

Efianayi son pozisyonda Palmer'a çıkarmamış. Armut herif.

Palmer hücum dışında savunmada da iyi yav.

Sadık'tan olmaz yav - o boyla adam ne rebound ne penetre ne akta kalabilme.

WC ye gittim geldim seri vermişiz gene...
maç tutamamak oyun kontrol edememek kulüp bazında bir hastalık oldu galiba bizde.

Yerli kalmadı yenilecez yine

faul ahkkımız varken niye şut halindeki adama faul yapıyoruz...niye daha erken değil.

Çaylak hoca maçı vermek için elinden geleni yapıyor.

gene 20 sayıdan maça ortak ettik

geçen seneki hastalık ... adamların faul hakkı yok ... 2893472934 metreden 3lük kovaladık.

adamlar ilk kez öne geçiyor - 19 farktan gelip maçta 11 saniye kala.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt