Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

1000050676.webp

Bunun tercumesi OYUN DISIPLINSIZLIGI

Bide takim faulu doldu

3:30 dk kala fark 2

fb deplasmanına özlem yalman atanıyor, 2 oyuncu eksikle kendi sahamızda büyükçekmece'ye ıkınıyoruz, dy spiker bizim salonda bizim kaptana posta koyup görmediği pozisyon üstünden karakter analizi yapıyo.

futbol harici küçük kulübüz ne yazık ki.

Yeni adam maçın başında biraz oynamış izlemedim.Şimdi neden oynamıyor.
Odamı sıradan oyuncu.sırf transfer yapmak için yapılan milyonunca yetersiz oyunculardan birimi..rezil kepazeler.

Uzun suredir boyle mac izlemedim.

Ama gozlemdeligim faktor: dogru alan savunmasina karsi , fazlasiyla kotuyuz.

Hala 20 saniye kalmis maci bitiremiyoruz, hucum fauller vs 3 luk yedikten sonra 4 sayi fark var 8 saniye.

Top oyuna girmeden faul oldugu icin serbest atis + faul de olabilir sacma sekilde.

Hoca ile ilgili çekincem oluştu iki oyuncu aldı ikisi de birbirinden felaket şubeye güvenmediğimden ne kadar dahli var bilmiyorum seneye de bu minvalde devam edecekse işimiz var ama.

Hoca ile ilgili çekincem oluştu iki oyuncu aldı ikisi de birbirinden felaket şubeye güvenmediğimden ne kadar dahli var bilmiyorum seneye de bu minvalde devam edecekse işimiz var ama.
Kadroya yatirim lazim, oylesine isim degil baya baya isi anlayanlar dahil olmali

Yoksa aslan vadisi salon vs bir ise yaramaz

Bahcesehir - Efes maci inanilmazdi.

Esenlerin sponsoru kim? Hakan safi ;)

1 aydır düşüşte bunlar ekonomik mevzu burayı da vurmuş olabilir.

safiport esenler heaa

Safiport playoffa kalsın diye açıktan satış var. Bu arada 200 sayı yediğimiz mersinin başkasından 50 sayı fark yemesi de trajikomik.

Bjk-Trabzon saglam mac

Bu ikisi finale kadar karsilasmamali.

Son düzenleme:
ts 6m
gs 10m

trabzon kadar basketçi gelemiyor istanbulun göbeğine kapatın

Catir catir basket maci oluyor.

Sakasiz trabzon sampiyon olabilir playofflarda hakli yonetimler ve katakulliler olmazsa

Geri
Üst Alt