Bize niye önermiyorlar ahbap? Nerde dawulcu warsa bünyemize katıyozManisanın scoutu yoktur. Menajer öneriyordur bunlara bunlarda 3 5 maç parlatıp piyasa yaptırıyorlar.
Bize niye önermiyorlar ahbap? Nerde dawulcu warsa bünyemize katıyozManisanın scoutu yoktur. Menajer öneriyordur bunlara bunlarda 3 5 maç parlatıp piyasa yaptırıyorlar.
Bizde cenk ergün'ün çakması var başta ondan önermiyorlardır. Adam zamanında amerikaya tatile gidip oyuncu izliyorum ayağına tatil parasını kulübe ödetmişti öyle bir adam.Bize niye önermiyorlar ahbap? Nerde dawulcu warsa bünyemize katıyoz
Basketbol, oyuncu bilgisi olan; maçlarda koç sinirlendiğinde "aman sakin" demek dışında eve gidince NCAA, Gürcistan, Belçika ligleri, Yunanistan baş altı takımlarını, Almanya baş altı takımlarının maçlarını izleyen, birisi önerildiğinde "tanıyorum ben onu, zurnacının teki" diyebilecek bir genel menajerin olursa davulcu almayız. Selim Çınar gibi mesela.Bize niye önermiyorlar ahbap? Nerde dawulcu warsa bünyemize katıyoz
öneri: son mesajlarda başlık engelleme sistemi gelmeliBize niye önermiyorlar ahbap? Nerde dawulcu warsa bünyemize katıyoz
Ona en az 20 farkı yazdık zaten ama kadın futbol takımından bu kadar sinik fussball beklemiyordum. Herifler CLde olmamasına rağmen bizden iyi kadro kurmuş.Daha akşama kadın basketbol var fenerle. Kafayı guzellestir delirecen yoksa
Kadınlar kaldiramiyor 3 günde 1 maçı. Fenerde beceriksiz takım. Fiziken iyilerdi bizde. İnşallah eleniriz avrupadanOna en az 20 farkı yazdık zaten ama kadın futbol takımından bu kadar sinik fussball beklemiyordum. Herifler CLde olmamasına rağmen bizden iyi kadro kurmuş.
Benim gördüğüm Avrupa'da olmasak bile yenilirmişiz bugün.Kadınlar kaldiramiyor 3 günde 1 maçı. Fenerde beceriksiz takım. Fiziken iyilerdi bizde. İnşallah eleniriz avrupadan
tv kanalı değil miydi o yaw?Blumbergs'in tek vasfı şut sokmak deniyordu boş şutu da sok bir zahmet.