Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

İstesek yaparız tabi, 2 zengin iş adamı 7.5milyon dolar verse 5 de kulüp koyar onlardan iyisini de yaparız da yapmayı tercih etmiyoruz. Edecek gibi de değiliz.
Bu tercih durumu değil işte. Bu şirketler bu kulüp üzerinde diğer kulüplerdeki gibi yüksek düzeyde söz sahibi olamıyor. Bir lise cenahının boyunduruğuna da girmek istemiyorlar sanırım. Bürokrasi çok. Yoksa Ali Sabancı benzeri her maça gelen taraftar gibi adamlar çoktan başkan adayı olmuştu. Sponsorluk konusunda bile aşırı ketumlar. Düşün nasıl bir bürokrasi var yani.

Bu tercih durumu değil işte. Bu şirketler bu kulüp üzerinde diğer kulüplerdeki gibi yüksek düzeyde söz sahibi olamıyor. Bir lise cenahının boyunduruğuna da girmek istemiyorlar sanırım. Bürokrasi çok. Yoksa Ali Sabancı benzeri her maça gelen taraftar gibi adamlar çoktan başkan adayı olmuştu. Sponsorluk konusunda bile aşırı ketumlar. Düşün nasıl bir bürokrasi var yani.
Sponsor olana hayır olma denmiyor sonuçta. Öyle bürokrasi falan pek düşünmüyorum. Ali Sabancı gelecek 10-15 milyon euro vereceğim baskete sponsorluk diyecek ama baskette söz sahibi olma istiyorum dese hayır diyeceklerini düşünmüyorum. Bizim zenginleri pek kulübe yardım etmiyor maalesef. Tesis için bile yardım yapmıyorlar basket salonunu ben yapayım ama 5-6 yıl neyse isim sponsoru olurum dese kimse hayır demez tam tersi hemen kabul ederler.

Sponsor olana hayır olma denmiyor sonuçta. Öyle bürokrasi falan pek düşünmüyorum. Ali Sabancı gelecek 10-15 milyon euro vereceğim baskete sponsorluk diyecek ama baskette söz sahibi olma istiyorum dese hayır diyeceklerini düşünmüyorum. Bizim zenginleri pek kulübe yardım etmiyor maalesef. Tesis için bile yardım yapmıyorlar basket salonunu ben yapayım ama 5-6 yıl neyse isim sponsoru olurum dese kimse hayır demez tam tersi hemen kabul ederler.
Nef neden devam etmiyor o zaman sponsorluğa. Nef yatırım yapınca baya iyi bir seviyeye gelmişti takım? Adamı aforoz ettiler resmen.

yarın öbür gün divan kurulunda 70 yaşındaki birisi iyi bir x oyuncusu için “yav 3lük atacak diye bu kadar para verilir mi” denirse görürüz bakalım oluyor mu olmuyor mu.

Nef neden devam etmiyor o zaman sponsorluğa. Nef yatırım yapınca baya iyi bir seviyeye gelmişti takım? Adamı aforoz ettiler resmen.
Afaroz etmediler, Elmas dönemi stad sponsorluğunda yabancı sponsor olmayınca Erden Timur stad sponsoru oldu o nedenle oraya devam edemedi. Stad sponsorluğu içinde daha yüksek veren olduğu için nasıl olsa yardım ederim diye kendisi çekildi. Şu an ekonomik durumu nasıl bilmiyorum. Erden Timur'un stad sponsorluğunu eleştirende şu an taraftar tarafından sevilmek için kendisini bazen kullanmaya çalışan Rezan Epözdemir'di mesela.

yarın öbür gün divan kurulunda 70 yaşındaki birisi iyi bir x oyuncusu için “yav 3lük atacak diye bu kadar para verilir mi” denirse görürüz bakalım oluyor mu olmuyor mu.
Şimdiye kadar sponsor olan kişilere laf edildiğini ben görmedim. İletişim, kulüp bağı veya başka nedenler olabilir ama ben kulübün şubesini destekleyen tanınmış bir zengin görmedim. Bir sonunda kazık yediğimiz Jardel- Cem Uzan anlatılır, bir de Erden Timur'u gördüm kulübe karşılıksız yardım eden.

Tamam işte tercih etmeyenler zaten genel kurulda en ön ilk 2 sırada oturan 145 yaş ortalaması olan tayfa varya onlar.

Zeren Metal Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın şort sponsoru oldu

Türk sporunun öncüsü Galatasaray, alüminyum sektörünün yükselen değeri Zeren Metal ile güçlerini birleştiriyor.

Sekiz sektörde hizmet veren Zeren Group Holding deneyimini; alüminyum sektörüne taşıyan Zeren Metal, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı şort sponsoru olarak Türk sporuna desteğini sürdürüyor.

İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü ve Zeren Metal yöneticileri ile Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın katılımıyla 5 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleştirilecektir.

Türk sporunun öncüsü Galatasaray, alüminyum sektörünün yükselen değeri Zeren Metal ile güçlerini birleştiriyor.

Sekiz sektörde hizmet veren Zeren Group Holding deneyimini; alüminyum sektörüne taşıyan Zeren Metal, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı şort sponsoru olarak Türk sporuna desteğini sürdürüyor.

İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü ve Zeren Metal yöneticileri ile Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın katılımıyla 5 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta gerçekleştirilecektir.
Erkek baskete hala isim sponsoru bulunmaması da skandal bu arada. Görüşülen son noktaya gelen firmalar var deniyordu bu saatten sonra bari uzun süreli ve çok iyi bir bedel olsa bari isim sponsoru şimdiye kadar uzadıysa uzadığına değsin bari.

Maç başlangıcı itibariyle kafası çekmeceye sıkıştırılmış İffet muamalesi görmekteyiz.

Parayı gömdüğümüz Otis ve Delgado takımın en kötüleri, ikisi de hayal kırıklığı, özellikle Otis'i bu kadar kötü beklemiyordum.

13 farkla yenemezdik zaten. Ha yenip lider olsak nolacak sanki. Öbür grupta patlayacak klasik GS

Takımda film bi koptu mu bitiyor. Seni koç diye orda tutanın.

Rakibin en iyi adamı 15 dk 4 faulle oynuyor, üstüne oynamayı akıl bile edemediler. Bu kadar aciz bir takım. Keşke izlemeseydim sinir oldum.

Bu takımın her kazandığı maç büyük şaşırtır beni. Geçen yılki avellerden daha kötü takım olmaz diyodum, bunlar o takıma rahmet okutur.

Samet geyik denen bombacının basketboldan para kazanması da ayrı bi olay gerçekten.

Geri
Üst Alt