Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

10 sayı farkla kaybederler.

Screenshot_20250205_220012_Instagram.webp

Rytas'tan 20 küsür fark yemesek 2 manisa 1 rytas galibiyetiyle çıkardık belki ama şansımız yok bence artık. Manisa Rytas'ı yenerse anca

Manisa’ya karşı çok rahat maç aldık. Vitesi her yükselttiğimizde Manisa hiç karşılık veremedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rytas'dan fark yemek çok kötü oldu 2'cilik için. Yine çıkmamız için şanslarımız var. malaga'dan 1 galibiyet çalarsak, malaga'da rytas'ı diğer maçta da yenerse çıkarız. tabii evimizde rytas'ı yenmemiz lazım. 2 manisa, 1 rytas, 1 malaga 6/4 bizi çıkarır. rytas manisa'da 2/2'i yapsa da 3 maç kaybedeceği için altımızda kalır. manisa rytas'dan galibiyet çalarsa oda avantajımıza olur.

Son düzenleme:
Bütün lobimizi kullanıp NBA'in Avrupa'da başlatacağı lige katılmamız gerekiyor. Bu şubede finansal sürdürülebilirliği ancak böyle sağlarız, başka türlü mümkün değil. Daha sonra da yeniden NEF sponsorluğu ve Ergin Ataman'ın dönüşü ile 2030'dan itibaren gerçek bir basketbol şubesi yaratmalıyız. Amatör şubelerde vasata alıştırılmaya çalışılmamız sona ermelidir, burası başkaları gibi ezik bir camia değil. Galatasaray bu ülkeye sporu yayan camiadır, Galatasaray adının olduğu her yerde hedef zirvedir.

Furkan Korkmaz niye bahçeşehir de ben konudan epey uzak kalmışım harbi

Bizim takımı ilk kez izliyorum da rakipteki her oyuncu bizim tüm oyuncularımızdan uzun mu ben mi uyduruyorum

Son haftalarda sayı atamayıp genelde yenilen bahçeşehir içimizden geçiyor. Herkesi yıldız yapıyoruz her hafta

Bahçeşehir'in şut isabeti oldukça yüksek gerçekleşti. Şanslı günündeler. İçerden dışardan herifler ne atsa giriyor.

kazanmışız lan hüloğğğğğğğğğğğğ

Geri
Üst Alt