Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

kulüp genelindeki yumoş sporcu istihdamımız beni rahatsız ediyor. yoğun kalite farkı yaratamadığımız her rakip için kum torbası modundayız. sporculuğu kadar kavga highlight'ı da olan tiplere yönelirsek faydamıza olur. memur gibi maçtan maça sporcu olduğunu hatırlıyo takımlarımızdaki çoğu herif.

Her sene ligi max. 7-8 sırada bitiren ekibi bu sezon yine kurmuşuz. Otis ve Palmer dışında izlenecek bir şey yok.

hala var storeda ..puma ürünleri eklenmemiş.

Kadın futbol, erkek voleybolda kafaya oynayacak takım kurulmuş.

Kadın voleyboldan cacık olmaz ama geçen sezona göre iyi takım kurulmuş. Kadın basketbol aşağı yukarı aynı ama Ekrem Memnun olduğu için takımı yükseltir.

Bir tek bu heyette gelişme yok gibi.

Kadın futbol, erkek voleybolda kafaya oynayacak takım kurulmuş.

Kadın voleyboldan cacık olmaz ama geçen sezona göre iyi takım kurulmuş. Kadın basketbol aşağı yukarı aynı ama Ekrem Memnun olduğu için takımı yükseltir.

Bir tek bu heyette gelişme yok gibi.
yine efes ile ülker'e tek devrede 30'a yatmalı kadro kurulmuş galiba? :d

Transferleri kim yaptı İbrahim Hatipoğlu mu

Şuna % 50 indirimi yapıştırsalar da çöksek
ben öyle almıştım %30 mu ne yakalamıştım

hatta karagümrük maçına gitmeden floryaya uğramıştık ordaki storeda görmüştüm indirimi 2 3 gün sonra almıştım.

her bedenden gırla vardı %100 indirirler yakında fiyatını.

fotodan daha güzel (reklam vs de yok üstünde sadece Galatasaray yazısı var)

mis gibi

ben öyle almıştım %30 mu ne yakalamıştım

hatta karagümrük maçına gitmeden floryaya uğramıştık ordaki storeda görmüştüm indirimi 2 3 gün sonra almıştım.

her bedenden gırla vardı %100 indirirler yakında fiyatını.

fotodan daha güzel (reklam vs de yok üstünde sadece Galatasaray yazısı var)

mis gibi
Forma oyuncuların üzerinde de çok iyi duruyordu. Sen canlıda daha iyi diye belirtince bir tık daha yükseldim.

Bu şubede de bir cenk ergün var. Galatasaray liseli bir vasıfsız kulüpten kovulmuş ve tüm taraftarın nefret ettiği biri olan ömer yalçınkaya'yı başa getirdi dursun. Başarı gelmemesi doğal.

Başlığı Galatasaray Ekskavatör olarak revize edelim.

Efes ile cekisebilecegimizi dusunmuyorsun umarim. Adamlar bizden bariz daha kaliteli. Ama ligi 4. sirada bitirebiliriz gibi duruyor.
Efes ve Fb ile işim yok. Karşıyaka ve Bjk'yi ligde geçecek. Fiba cl'de de final four görecek bir takım istiyorum ama yine dümdüz bir heyet kurulmuş.

Malesef erkek basketbolda da büyük bir koç problemi var. Koçun extra hiç bir katkısı yok, birileri atarsa atıyoruz hepsi bu.

Dişimize göre bir takım sonunda

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt