Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Tofaş feneri son saniye basketi ile yendi.

Bizden daha düşük bütçeli takımlar bizden iyi oynuyor kafayı yersin

Basket takip etmiyom artık
Kadın basket takip ediyon mu

images (10).webp

Dün maç anında yazamadım.

Bahçeşehir Koleji ligde yarışabilir kadrolar kuruyor ve kendimizi test etmek için güzel bir başlangıçtı. Başa baş gideceğiz belliydi zaten. İlk yarı güzel bir başlangıç yaptık, savunma yönü eksik kalsa da ki bu beklediğimiz bir şeydi. Muhsin ağırlığını hem savunma hem hücum olarak koyabilen nadir oyuncularımızdan oldu.

Maçı ise açıkçası tek kişiye yıkmayı sevmem ama Rıdvan'ın hataları ve koçun gereksiz Rıdvan ısrarı verdi. Bir topu oyuna sokarken, 2 kere top oyunda iken 3 basit top kaybı, bomboş bir turnike kaçırdı ve Göksenin'i arattı bize. Rıdvan oynayacağına Göksenin oynasın benzer şeyleri çok daha iyi yapıyor en azından. Tibet'i hiç tanımıyorum topa bile değmedi.

Buğrahan hayattan kopmuş gibi, Türk oyunculardan katkı alınabilecek bir Muhsin görünüyor. Geçen sene sakatlanan oyun kurucumuz Can'dı sanırım, onu severim o da oyuna girer diye düşünüyorum. Meeks de maça giremedi. Cummings de karar anlarında gereksiz top kaybı ve üçlüğüne blok ile 82-80'den dönme şansımızı kapattı.

Yakup Hoca ile sezonun başında umutları söndüren bir maç oldu, geçen seneye göre daha fazla para harcadıysak vay halimize.

Bizim basketbol şampiyonluk hasretimizle fb'nin futbol şampiyonluk hasreti neredeyse aynı 🤪

Geri
Üst Alt