Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

düşmeyizde bence bu sezon takım biraz daha iyi olsa bile playoff göreceğimizi sanmam kolay kolay. görsekte tur atlamayız tahminen.

bize göre çok daha adam gibi parkede duran takımlar var.

bizim koçta iş yok - ergin ataman isyanında haklı - nerde bu takıma yatırım sponsor vs . çok haklı hemde. yatırımı yapsan herif gelir yönetir o takımı.
Valla düşebilir bunlar. Her branstta acemi yardımcı hocalar var basimizda

Ertuğrul Erdoğan vardı geçen fenerin yardimciliginda gördüm hala orda mi bilmiyorum

1730746368740.webp

Geçen Ergin Hoca Larkin'in podcastine katıldı işte Larkin soruyor Galatasaray başkanlığı hedefin var mı diye hoca dedi ki benim bildiğim Galatasaray eskiden futbolda basketbolda avrupada çeyrek final yarı final oynardı kupa alırdı şimdi oynamıyor kimsede bundan rahatsızlık duymuyor diye. Galatasaray'ı yönetecek adam kulübün başarısızlığından rahatsızlık duymalı öyle takımı kurduk ne halleri varsa görsünler diye bir şey yok.

Son düzenleme:
maç topu çocukken jordan ve spalding toplara özenirken ucuza aldığımız ultra turuncu parmak kıran toplara benziyor.

bu turnuvaya nasıl katıldık biz ? hangi dereceyle daha doğrusu

Koç acilen gitmeli, 20+ sayı farkla kazanmamız gereken maçta bile zorlanıyoruz, hocanın takım üzerindeki etkisi 0, oyuncularda farkında kafalarına göre takılıyorlar öyle.

Bırakın yenilsinler bin beter olmadan adım atmaz bunlar

Yunanı yenmişiz. :tbr::asd:

Geri
Üst Alt