Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Dün basketbolu güncel iyi takip eden bir dostumla konuşurken "Fenerbahçe'nin Ülker birleşmesi sonrası bugüne kadar olan 17 yılık süreçte yatırımına göre başarılı olduğunu düşünüyor musun" dedim. Eveledi geveledi "Galatasaray'dan iyi" dedi.

O açıdan bakarsanız Efes ve Fenerbahçe Avrupa yarışmalarında büyük fiyaskodur bana göre. Hadi Efes 2 Eurolig kazandı üst üste yakın tarihte. Fenerin onca Ülker ve Koç yatırımına rağmen 17 senede sadece 1 kere Eurolig kazanması bana da büyük fiyasko geliyor çünkü futboldaki kadar sayıca fazla rekabet ettiğin rakip de yok. En yüksek 10 bütçeden biridir bu kulüpler senelerdir. Rus takımları devreden çıkmış, düne kadar yunan takımları da 2000'lerin başındaki seviyede değildi.

O yüzden Galatasaray'ın salon yapmadan, kendi salonu üzerinden kendi ekonomisini kurmadan dışarıdan bir zenginin cüzdanıyla istikrarlı başarı kovalaması pek olası değil. Önce şubeler organizasyon haline getirilir ondan sonra başarının adı, yatırımına göre konur düşüncesindeyim.

Ben basketnol takip etmiyorum, boleybolu da zehra icin biraz da ilkin için bakiyorum.. kafam rahat size de tavsiye ederim. 1000 fb mavi ounasak hepsini kaybetsek umurimda olmaz. Kalin saglicakla

Ben cidden bizim kulübü anlamıyorum her yıl boşuna para akıtıyoruz basketbol voleybol ve daha bir çok branşa ama Su Topu dışında bir başarı göremiyoruz. Basketbol ve Voleybol gibi sporlarda ya gerçekten başarıya ulaşabilecek Anadolu Efes ve Fenerbahçe gibi yüksek bütçeli kadrolar kurulsun başıma sağlam bir Koç getirilsin. Yada bu branşları kapatsınlar çünkü bir işlevi bir amacı yok. En iyi ihtimalle Türk sporuna katkı için sadece sporcu yetiştirsinler yabancı almasınlar yerli transferde yapmasınlar alt yapıdan çıkardıkları oynasın yine aynı şekilde basketbol salonu projeside aşırı gereksiz. BGM yeter bu takıma. Koskoca Galatasaray Spor Kulübü kimse kusura bakmasın ama erkek futbol dışında iyi yönetilemiyor. Sadece bu da değil GSSTORE, GSTV, GS App, Web Sitede vb. Kalitesizlik var. Stadyum desen berbat Kemerburgaz gereksiz Florya'yı çok güzel gelistirebilirlerdi ama yapmadılar.

futbolu kaybettiğimiz gün bittiğimiz gündür galatasaray SİPOR kulübü olarak

Palmerın top kaybında az daha eleniyorduk az daha ama neyse ki rakip çok kalitesiz olduğu için geri ikram ettiler. Ha tur atlasak nolacak orası da ayrı tabii

Neyse burada üst tura çıktık. Efes ve fener maçları takımı ciddi yipratmis. Bir daha ki tur Malaga, rtyas, Manisa grubuna düştük diye biliyorum. Normalde ilk 2 yaparak çıkmak lazım. Malaga net 1 olur tabii.

Fikstür

Screenshot_20250122_042646_Samsung Internet.webp

Geri
Üst Alt