Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Atmosfer açısından Paris daha iyi olur bizim için ama ilk maçı aek aldı

Sayı farkına mı bakılacak yoksa 2 maç alan mı turu geçecek

Gerçi Tenerife varken nymburku elesek ne elemesek ne. Yol orda bitiyor.

İspanyollar elbet favori de Eurocup’ın net favorisi de Valencia idi yarı finalde Hapoel gömdü. Tabi onlarda Motley falan var yani kadroları daha denkti bizimle Tenerife arasındaki farka nazaran konuşuyorum.

Baktığınızda Tenerife’nin hala en etkili adamı 41 yaşında ..tünün kılları kadayıf olmuş Huertas, en skorer 4. Oyuncusu şahsen ben beğensem de genel olarak bizdeyken sövülen Fitipaldo. Shermandini’den çekinmiyorum Delgado da, Izindu da tutar. Kramer de etkili oynamış gibi baya. Kısacası iş kısaları savunmakta bitiyor. Enseyi karartmaya gerek yok.

Tek sıkıntı İspanyollar domal dese domalmakta saniye tereddüt etmeyecek FIBA hakemlerinin yönetimi.

Son 03:02
Tenerife 70-74 Derthona

Çevirseler bile gördüğünüz üzere yenilmeyecek takım değil. Derthona İtalya’da ilk 8 içinde değil şu anda.

Tenerifeyi yensen hakemleri yenemezsin. Maci kaybetmesinler diye kıçlarını yirttilar.

Evet hakemler maçı verdi Tenerifeye her zamanki gibi.

1744362259029.webp

Cumartesi akşamı Yörsan'ı ağırlıyoruz.

Koç Yakup Prag'dan zaferle döndü. Keyfi yerindedir takımın. Bir galibiyet daha gelir içerde.

Ekli dosyayı görüntüle 283408

Cumartesi akşamı Yörsan'ı ağırlıyoruz.

Koç Yakup Prag'dan zaferle döndü. Keyfi yerindedir takımın. Bir galibiyet daha gelir içerde.
Galibiyet geldi. Cummings ve Buğrahan rollerini iyice benimsediler, Rub Gray de bu maçta fazla top kaybı yapsa da Wallace'dan daha iyi katkı sağlıyor. Ligde Play-In'e kalmayacak kadar galibiyet alsak yeter, önümüzdeki maçlarda genelde düşme hattındaki takımlarla oynayacağız. Son iki maç Fb ve Efes.

Koç ve Izundu maç sonu açıklamaları gösteriyorki akıllar Avrupa Kupa'sında, tek düşünce o görünüyor ki gayet mantıklı.

Takım ve Yakup Hocam kazanınca:

Bazı arkadaşların tek repliği var da ondan: "Gereksiz şubeyi kapatın". O yorum da sadece mağlubiyetlerden sonra yazılabiliyor.

Artık net bir hoca ve iyi bir sponsor ile farklı şeyler yapmamız lazım ama Ünal Aysal dışında buraya yatırım yapan olmadı.

Geri
Üst Alt