Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Nerde faul özürlü herif hepsi bizim takimda. Yakubun. Kurduğu takımdan ne hayır gelir

Palmer dayak atılıp gönderilmeli. Bomboş oyuncu. Faul atislrina bak

10-15 milyon dolar bütçe yoksa ve hedef euroleague falan değilse yatırım yapmaya da gerek yok. ergin ataman gittiğinden beri yıllardır aynı seviyede boş boş takılıyor bu şube ve ilerisi içinde hiçbir şekilde umut vermiyor. ben gsbasket.org sayfasına üyeydim ve aktiftim, oraya bile girmiyorum 1 yıldır çünkü hiçbir gelecek vaad etmeyen bir şube bu basket takımı.

Sorsan 30 milyon GSli var. Nerede bunların yetenekli cocuklari, gencleri?

Yorumcu diyorki fenerin aklı panatinakos macinda. Ulan 23 sayı fark var aklı orda olmasa 50 fark mi atacak

Tek yabancı izundu kalmalı bu takımda adamın savaştığını görüyorum ben

Bizim takım neden yıllardır berbat. Yok mu şöyle düşük bütçeyle kendi yağında kavrulacak bi koç

Palmer çok kötü oyuncu yav 15 sayı ortalamayla oynayınca iyi olduğunu sanıyorsun iste. Herşey istatistik degil

Ülkenin en popüler ikinci sporunda en büyük rakibinin bütçesi senden 10 kat yüksekse ve sen yerinde sayıyorsan galatasaray spor külübü değil, galatasaray futbol külübüsüdür demektir. basketbolda bütçe anlamında sağlam bir iyileştirme olmayacaksa komple yatırımı keselim, 3-4 milyon dolara yazık. koskoca galatasaray basketbolda yıllardır anadolu takımı havasında takılamaz. İşin diğer trajik durumu ise, avrupanın en iyi koçu galatasaraylı ve galatasaray'da çalışacağı şartları bulamıyor.

Efesle birleşip, başına Ataman hocamı geçirmek suretiyle basketten de soğutmalıyız ülker çocuklarını

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin en pahalı üçüncü takımını play-in anca yapabildi. Son 17 maçta 13 mağlubiyet var daha ne olması lazım kovulması için stajyerin.

Ülkenin en popüler ikinci sporunda anadolu takımı gibi takılmaktan rahatsız olmayanlara layık bir skor.

Geri
Üst Alt