Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Galatasaray olduğu yerde ligi hedefleyemiyorsa ve avrupa kupaları anlamında en prestijli turnuvada oynamıyor bu şubeye hiç yatırım yapmayacaksın.

Yenilmenin bile şekli var biraz gurur olur giydiğiniz formaya saygınız olur.

Plakayı yemişiz. Aklıma lise yıllarım, Solomon ve mrsic geldi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mete Temiz sence yakupta utanma var mı istifa etmiyor ya onun için diyorum. Son 17 maçın 13 unu yenilmiş. Bu herif seneye devam edecek galiba

GraYNaRXYAAj-ob

Maçın ilk yarısını izledim umutsuz vaka olunca kapattım.

Tamamen kendi kaderine terkedilmiş bir şube

Ya adam gibi ilgilenip doğru dürüst takım kursunlar ya da temelli kapatsınlar

Eskiden en azından kendi sahamızda fener, efes maçlarında galip gelirdik yenemesek bile mücadele ederdik şimdi içerde dışarıda 30 artı fark yiyoruz

Yahu adamlarda sponsorlar sıraya giriyor.Birisi olmasa diğeri oluyor.

Yokmu arkadaş koca camiada şu takıma sağlam sponsor olacak bir adam.

Bunun dışında bu bütceye göre bu kadar rezil bir kadroyu oluşturabilmeyi nasıl başardınız.Helal olsun yemin ederim.

Bu yönetimden hiçbir beklentim yok.Tamamen şansa gidiyorlar.Futboldaki başarıdada hiçbir fonksiyonlarının olmadığını düşünüyorum..

Düşmeye oynayan tüm takımlara yenilip Play-Ine gideriz muhtemelen.

İlk hücum ikilik tercih ettik anladık da üzerine iki hücumda da süre az kalmış ikiliğe gidip bitirememek çok saçma oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
19 Nisanda yazmışım ve dediğim gibi de oldu.

Bu kadar senedir ligde bu şekilde olmayı kabullenemiyorum ve sadece bütçe olarak yorumlayamayız. Pistolis ile Ergin Atamanın Efesini canından bezdirip elenmiştik. Hatta bir maçı 30 sayı farkla kazandık diye hatırlıyorum.

Bu seneki kadro açıkçası son zamanlardakilere göre daha iyiydi hatta Rob Gray'in takıma girmesi ile bir ivmelenme de yakalamıştık. O da sakatlanınca tekrar başa sardık. Young iyice ritim kaybetti, Buğrahan bir türlü devamlılık sağlayamadı, Sadık gittikçe kötüleşiyor.

Ben de başa koçu yazıyorum açıkçası ve basketbolda birşeyler bekleniyorsa koç seçimi çok kritik. Yakup Hoca çok iyi bir 2.adam olabilir fakat 1. adamlık için uygun değil.

Ufuk Sarıca yıllardır Karşıyaka'da bizim yaptığımızdan çok daha iyi işler çıkardı. Böyle alfa bir isim seçmek lazım, ona göre de ufak bir bütçe artışı en azından ligi 3-4 bitirip yarı final serisinde maç kazanarak 3-4 yıl geçirmemiz şart.

🏀 Türkiye sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalindeki Beşiktaş Fibabanka - Galatasaray serisinin maç programı:

30 Mayıs Cuma
20.30 Beşiktaş Fibabanka - Galatasaray

1 Haziran Pazar
20.30 Galatasaray - Beşiktaş Fibabanka

3 Haziran Salı (Gerekirse)
20.30 Beşiktaş Fibabanka - Galatasaray

Geri
Üst Alt