- 6 Eylül 2014
- 94.169
- 64.958
- 4.608
Ulan vallahi komedi bir takim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ataman hocam mı bunu takımda tutun diyor acaba. Malum mtde yardımcısı.lokmacı hocamın karşısına kimi koyarsan koy seksen yemeden bırakmıyor
Göksenin EYT'den dolayı ayrılmadı mı? Emekli oldu sanki...Goksenini gönderip ridvani almak nasil bir kafasizliktir ya.
Adam 1 sene sonra bırakacaktı zaten kalsaydi bu ridvani izlemek bana acı veriyorGöksenin EYT'den dolayı ayrılmadı mı? Emekli oldu sanki...
Yeter bence çok bile taşıdık da gelen gideni aratıyor haklısın.
hocamın ricasıysa diğer beşiktaşlı ZARP ATAMAN'ı istihdam etsek bundan iyidirAtaman hocam mı bunu takımda tutun diyor acaba. Malum mtde yardımcısı.
Kolay galibiyet oldu aynen son anlarda gevşesek de...İyi oynadık bence
Gevşek bir takımız normal.Kolay galibiyet oldu aynen son anlarda gevşesek de...
Savunma yapacak oyuncu almiyoruzkiPistiolis'li yarım sezon sonrasında herhangi bir maçı savunma yaparak kazandığımızı hatırlamıyorum. Rakip atsın biz atalım kim günündeyse artık.
GS Basketten alıntıdır.Dun törende konustum yetkililerle, hep soylenen salon ve uzerine bambaşka hale gelecek Basketbol Subesi; bu sene icin de hedefler buyuk dediler ama olamayacigini dilim döndükçe anlattım.
Sezon icerisinde en az 2 yabanci değişimi bekliyorum; Furkan konusunda bu arada teklif götürmusuz ama zor derler...