Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

1769283001892.webp

Futbol maçından sonra, basket maçını skora bakmadan baştan izledim. Büyük keyif aldım. Bu tip sporların takım oyunu ile nasıl evrileceğini net bir şekilde gösterdi Pozzecco. Pistioliste böyle bir dönüşüm yaşatmıştı ama onun elindeki kadronun daha da kaliteli olduğunu söyleyebiliriz.

En sert deplasmanlardan birinde ev sahibi hiçbir anda maçın içine sokmayacak şekilde oynadık. Tam momentumu gidecek dediğimiz anda Palmer, Cummings, Can, Rıdvan, Gillespie, Koç devreye girdi ve takım olarak maça tutunduk.

Rıdvanın 13 sayısında, Gillespie'nin bir anda kaleye dönüşmesinde, Palmer dinç kalıp takım oyuncusu rolüne bürünmesinde net olarak hoca katkısı var. Geçen de yazmıştım Buğrahanı çok merak ediyorum, parçası olabilecek mi?

Avrupa maçı hayal kırıklığı oldu ama arkadaşların dediği gibi rakip bir sezonda bir daha göremeyeceği bir % yakaladı. Bakalım diğer maçlarda tepki verecek miyiz?

Yakup Sekizkök ile 3te 0 ile geçilebilecek bir Bjk, Bahçeşehir, Tofaş(D) serisini 3 galibiyetle kapattık.

Basketbolda antrenörün önemi. Doğru tek bir hamleyle her şeyin nasıl 180 derece çevrilebileceğini ve sezonun nasıl kurtarılacağını canlı canlı izliyoruz.

Heyecan yaratan bir deplasman oldu. Playoff umutlarim artti.

Yerli kalitesi artmali , maccalum yerine saglam bir skorer lazim

Geri
Üst Alt