Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Su bransa gelecek sene bütçe ayrılsın artık
Fenere surekli kaybediyoruz

İmparatorluk kurmuşlar biberovix öyle diyor. Kurarsın tabi yılda bilmem kaç milyon Euro bütçe ve satılmış hakemler.

Kapatın şu lanet olasi rezil kepaze amatör branşları. Rezillik! 15 yildir sampiyonluk yok! Ulan o zaman finalde oynadigimiz takim şu anda yok ahahahahH

Kapatın şu lanet olasi rezil kepaze amatör branşları. Rezillik! 15 yildir sampiyonluk yok! Ulan o zaman finalde oynadigimiz takim şu anda yok ahahahahH
Maci izlemedigin belli gibi? Tam aksine 20+M euro harciyor fener.0 arti geliri var.

Benim beklemtim daha baskaydi, futboldan buyuk hakem olayo var baskette net sekilde.

Maci izlemedigin belli gibi? Tam aksine 20+M euro harciyor fener.0 arti geliri var.

Benim beklemtim daha baskaydi, futboldan buyuk hakem olayo var baskette net sekilde.
İzlemedim hocam yenilecegimiz maci izlememeyi tercih ettim. Önüküzdeki 10 fb maçını da kaybedeceğiz

1770566727551.webp

Futbol maçında sonra son çeyreği izledim. Maçın içinde de yazmıştım zaten.

Öncelikle burayla hiç ilgilenmeyip sadece Fb'ye yenildik diye yorum yazan kardeşler, kendi adıma rica ediyorum ezbere yorum yapmayın.

Şubenin en kötü halindeyken bile takip edenlerden biri olarak bugünkü mücadeleyi ayakta alkışlamak lazım ve maalesef hakemlerin adil yönetimi olmamasına rağmen maçı kazanabilirdik. Normalde her maçta dek gelmez ama aynı hakem iki pozisyonda (pota altında Can'a yapılan ve Can'a çaldığı, McCollum'a çalınmayan ve De Colo'ya çalınan üç atış faulü) farklı kararlar verdi. Göz göre göre sportmentlik dışı faulü izleyip veremediler. Hatta De Colo'nun pozisyonundan önce Melli Meeks'in kolunda tutuyor hücum faul var.

O kadar çok bariz kararları vermediler ki. Biz buradaki tesellimiz başa baş oynayacağımızı gösterdik, bu mağlubiyet bize illa ki artı yazacak.

Pozzecco ile değişen şeyleri yazdığımızda birçok arkadaş herşey eskisi gibi demişti. Bu emeğe net saygısızlık, hatta maçı eskisi gibi oynadık yazan bile olmuş. Maçı Yakup Sekizkök zamanı oynasaydık en fazla 3dk skor yakın giderdi. Sadece 4.çeyreğin başında hücum ritmimizi kaybettik.

Bu mücadeleye galibiyet yakışırdı ama olmadı, artık İstanbulda olan kardeşlerimiz mümkün mertebe maçlara gidip bu hocaya ve takıma hakkını teslim etmeli.

Geri
Üst Alt