Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Takip Başlığı

Hic onemli degil, direnc gosterdik, bjk kotu takim degil hic.

Belese tur vermemis olduk.

Bahcesehir finali gorur, insallah efesle kapisir (harika final serisi olur o)

bjk'nin %10'la üçlük attığı akşam kazanamayan takım yarı finale çıksa ne olur çıkmasa ne olur. en azından fener'e süpürülmedik bi de, seneye yepyeni ızdıraplarla görüşmek üzere.

Ama vasat oyuncu kalitesi, palmer gibi abuk subuk kaotik basket mi oynadigi belli olmayan adami defetsinler.

Harbiden o bjk soylentileri yuzjnden bu halde oynadiysa 3 mactada derhal kovulsun. Hatta bjk otobusuyle gitsin.

Serbest atış özürlü ribaund özürlü sut özürlü bir takimiz

Pezecco hocamız bunları yine iyi oynattı

Yakup sekizkok sana gelince bu oyuncuları bir araya getirdiğin için Allah bin belanı versin

Son düzenleme:
Duzgun yerli alin su takima.

Kullanmazsa efesten sehmuzu falan alin mesel

Meşiktaşa da elendiysek ya şubeyi kapatın ya da ergin hocayı getirin ve adam gibi bütçe ayırın sepet topuna

Bakın serinin kaç kaç bittiğinden dahi haberim yok bu kadar dahi cezbetmiyor beni bırakın izlemeyi takip etmeyi

Meşiktaşa da elendiysek ya şubeyi kapatın ya da ergin hocayı getirin ve adam gibi bütçe ayırın sepet topuna

Bakın serinin kaç kaç bittiğinden dahi haberim yok bu kadar dahi cezbetmiyor beni bırakın izlemeyi takip etmeyi
Mesiktas 3 sezondur belli seviyenin ustunde baskette bu arada. Net sekilde bizden iyiler

Bahcesehir eleyecek besiktasi

Galip gelince ooo moo yapiyorsunuz.

Ilgilenmediginiz bransta maglubiyet gorunce neden gaza geliyorsunuz yav?
Bu şubede galip gelince de mağlup olunca da hep böyle izliyorum gelişmeleri :

20454 (9).webp

Bu sene harcadığımız para Jk'dan fazla mesela kime kızalım şimdi. Futbolda başarısızlık olduğunda hocasından malzemecisine kadar hesap soruluyorsa burada da sorulsun basit.

Geri
Üst Alt