Galatasaray eSpor Genel Başlığı

Bu arasi izlemesi zevkli imis... Frozen baya bir üstün gözüküyor, diger fenerli oyunculara nazaran. Galaktikos daha verimli isler yapiyor takim olarak. öyle diyor kaan dayi.

leblanci acik birakmak büyük hata hele frozen varken

:dispirited:

C4kIBxaWMAIfuIn.jpg

aldıkları ormancıya bakarmısın ???? şu takımın kadrosu bu kadar leş olamaz acilen sup ve ormancının değişmesi lazım bot lane her seferinde geride çıkıyor hiç bir zaman önde çıkmadı lane'den gerekirse adc ile birlikte değişmesi lazım bot lane'in.

Her branşta elimize veriyorlar galiba. Gidip masa tenisinde Fenerbahçe ile kapışalım bari.

aldıkları ormancıya bakarmısın ???? şu takımın kadrosu bu kadar leş olamaz acilen sup ve ormancının değişmesi lazım bot lane her seferinde geride çıkıyor hiç bir zaman önde çıkmadı lane'den gerekirse adc ile birlikte değişmesi lazım bot lane'in.
Türkçe konuş birader ne diyon :D

Kümeye düşeriz saçma sapan iş yapıtlar yine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkçe konuş birader ne diyon :D

aldıkları ormancı kötü demek istedim , destek rolündeki oyuncumuzun ve orman rolündeki oyuncumuzun değişmesi lazım dedim ALT koridor her seferinde ORTA oyun kısımına geride giriyor ondan bahsettim, gerekirse saldırı gücü taşıyıcısı olan killerS'in de değişmesi lazım dedim düzgün bir ALT koridor için.

C4t1M4QWQAEYUcs.jpg

1 hafta dayanabildi :D

Madagger i yedege cekmisiz

Geri
Üst Alt