Galatasaray eSpor Genel Başlığı

Müthiş oyundu o zamanki şartlara göre. Forvette bekler önüme gelen toplara vururdum :D Hala devam ediyor mu o oyun ?

Biteli çok oluyor hocam , eski tafya arada giriyordur onlardan da az kişi kalmıştır kesin

sunucuları açık şuan girim desem bir ton uğraşman lazım

Beşiktaş küme düştü ama onu belirtmemişler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boğa vadiye indi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sömürmediğimiz burası kalmıştı, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun e-spor takipçisi olarak sevindim habere

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene derbi var ozmn

Bunların takımda kim vardı? Ace takım kadrosunu bulamadım heralde tırt bir takım.

Acaba geçen sene Beşiktaş'ın yaptığı gibi sadece isim kullanma hakkını verdiysek Beşiktaş gibi küme düşeriz . Biraz daha katkı yapmamız lazım gelişmek için

Dota 2 varken lol nedir

Ciddi ciddi bu oyunları izleyen var mı ya? 4'lü PES-FİFA turnuvası yaparken bile ben oynamadığımda hiç izleyesim gelmiyor.

Ciddi ciddi bu oyunları izleyen var mı ya? 4'lü PES-FİFA turnuvası yaparken bile ben oynamadığımda hiç izleyesim gelmiyor.

Şaka yapıyorsun heralde cs go, lol vs gibi oyunların turnuvaları bizim ''dünya'' derbisinden fazla izleniyordur.

Bana enteresan geliyor o zaman.
Neden öyle olsun? Bu oyunlarda izleyerek kendini geliştirme şansın çok fazla, bir sürü püf nokta öğreniyorsun, eşleşmelerde nelere dikkat etmen gerektiğini, gerideyken veya ilerideyken ne yapman gerektiğini, hangi durumda hangi eşyayı almanın faydalı olabileceğini vs vs yani izlemenin verdiği keyiften ziyade oyun adına da çok öğretici.

Futbolda Messi'yi izleyip Messi'nin yaptıklarını yapma şansın yok ama burada Faker'i izleyip onu taklit etme şansın var en azından tabii bu onun gibi oynayacağın anlamına gelmez ama onun eşya, kabiliyet diziliminden faydalanabiliyorsun.

Geri
Üst Alt