- 3 Temmuz 2012
- 137.885
- 86.797
- 5.338
Beyler nasil izlicez, ve nerden takip edecez yeni maclarin tarihi filan, bi bakalim hele nolacak
LoLespor - 2017 Sezonu burdan takip edebilirsin fikstürü falan
burdada yayın Twitch
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler nasil izlicez, ve nerden takip edecez yeni maclarin tarihi filan, bi bakalim hele nolacak
Kha Zix useless bir pick
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meta ve takım oyunu başka bir şey. Metada iyi diye bir şampiyon alınmaz takıma işlevsellik katacak bir şey al daha iyi böyle oynayacaksan hiç alma. Ayrıca Rengar açıksa her zaman Kha'dan iki üç adım öndedir.rengar ile metadaki en iyi jungle suan sadece oynayamadi
Meta ve takım oyunu başka bir şey. Metada iyi diye bir şampiyon alınmaz takıma işlevsellik katacak bir şey al daha iyi böyle oynayacaksan hiç alma. Ayrıca Rengar açıksa her zaman Kha'dan iki üç adım öndedir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu söyledigin kha zixin kötü pick oldugunu degistirmiyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ben de onu söylüyorum zaten Kha kötü bir pick ?
Şu an hemen hemen bütün profesyonel liglerde Khazix oynanıyor tercih de bir problem yok oynanış da var. Gerçi şampiyonlardan ziyade bot lane feedlemeyen birini bulurlarsa iyi olur adam ciddi ciddi profesyonel bir ligde solo q gibi hareket ediyor.