Galatasaray, Etebo'yu KAP'a Bildirdi

Hayirli olsun

Gercekten iyi Transfer , sevindim.
Herkes kötü oldugunu saniyor, Medya zaten Fenerbahce icin bunu kötülüyo ama gercek bu, bu Adam bizde iyi is yapar.
Kücük Kante, simdi bir haber verim sevinelim cünkü Sampiyon Adayi degiliz, Sampiyon Galatasaray cünkü.

- Okay Yokuşlu, bitmek üzere. Şimdiden hayırlı olsun.

@Musap Aydinli

Gala sevgisi isimli hesaba göre Etebo listedeki ilk 3 isimden biri değil. Gala sevigisi hesabını da forumdan öğrendim. Çok tutuluyor.

Kim bu cop?

Allah belani versin Apo. Koskoca kulubun aldigi adamlara bak.

görüldüğü üzere transfer yapılacaksa 1 günde bitiyor heruifler 3 aydır yapmak istemediler resmen
Geçen gün onu anlatmaya çalıştım hocayla.yonetim arasında apo da dahil çatışma var bence hocayı zorladılar zor durumda bırakalım belki kendi istifa eder diye düşündüler başka hiçbir mantığı yok nedeni yok.bunun
Ama anlamadığım şey hoca hepsinden tecrübeli bunları gördüğü halde neden bu yönetime sabrediyor neden atmıyor taraftarın önüne hocanın bir hamlesine bakardı yeni secim

Yonetim intihar ediyor...menajer kazigi olma ihtimali cok yuksek..belkide oynayamadan ilk devre sonunda postalanir.

Hayirlisi olsun. Tanimam etmem. Umarim iyi cikar.

Ama su bir gercekki herif istanbula geldiginde haberi cikti.

Duyumcu denen dingillerin bi halt bilmediklerinin milyonbirinci kaniti oldu bu!

Artik bos heriflere itibar etmeyin.

En son bunu dunya kupasinda izlemistim nasil ciger var bunda demistim. Tabi 2 yil gecmis ne halde bilmiyorum. Antreman filan yapmistir umarim. 2 ay hazirlanmasini beklemeyelim

Geri
Üst Alt