Galatasaray, Eto'o'yu İstiyor!

Emre Arslan

Cezalı
Wesley-Sneijder-Samuel-Etoo.jpg

Lukas Podolski'yi Çin'e satmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Samuel Eto'o'yu transfer edebilmek için Alman panzerinin yeni kulübüyle anlaşmasını bekliyor.

"Oyuncu satmadan transfer yapamayız" diyen başkan Dursun Özbek, Alman yıldızın Çin'e satışından gelecek en az 7 milyon Euro'luk bonservis bedelinin bir kısmıyla 35 yaşındaki forveti kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Poldi'ye verdikleri yıllık 3 milyon Euro'yla da Eto'o'nun ücretini karşılamayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, kalan parayla da diğer mevkilere takviye yapmayı düşünüyor.

KAMPA YETİŞTİRİLMEYE UĞRAŞILIYOR

Samuel Eto'o'nun menajeriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelip prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi, transferi bitirmek için Antalya'yla da masaya oturmaya hazırlanıyor. Ancak bunun için önce Lukas Podolski'nin Çin'e gitmesini bekleyen yönetim, bir an önce transferi noktalayarak Eto'o'yu kampa yetiştirmeyi planlıyor.

Habertürk

Transferi podolskiye bağlamak nasıl bir yalan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetimin yaptığı en katkı veren transfer olur.

NKGSDVBS
TapaTalK

saçmalıktan başka bir şey değil. Bu sene çoğu maçını izledim geçen seneden bile kötü. Ona vereceğin parayı altyapı yatır daha iyi.

Parayı altyapiya yatirmak himm bi sn

Lan herif seneye futbolu birakacak. Ha cine iliski kurup seneye bunu da 7ye satarim diyorsan bilemem o zaman uygun maliyetle al ama yok takim icin aldim dersen o parayi git fakire dagit en azindan sakatliklardan falan kurtulursun

2+1 sözleşme ister bosverin.

Bence gereksiz masraf olur.
Beklenilen etkiyi yaratamaz.

Daha genç ve güçlü birini bulmak lazım.

SARI-KIRMIZI!

Bu sene kendini saldı bizim gibi takımda iyice salar, dingonj ahırı gibiyiz zaten

Geri
Üst Alt