- 9 Ağustos 2011
- 60.410
- 33.746
- 3.408
Yusuf demiri de eyübe verin oynasın oynatmayacaksanız yazık oluyor o oyuncuya. Baskının yüksek olduğu dakikalar veya hiç oyuna girmiyor. Elde altın var kullanamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yusuftan çok Eyüp ziyan oluyor diye bakıyorum - halbuki rotasyonda çok işine yarardı süre versen. Gökdeniz Gürpüz keza öyle.Yusuf demiri de eyübe verin oynasın oynatmayacaksanız yazık oluyor o oyuncuya. Baskının yüksek olduğu dakikalar veya hiç oyuna girmiyor. Elde altın var kullanamıyoruz
maçları koparamıyoruz. as takım bile 3 farklı skordan maç veriyor. cesaret edip atamıyor bence sahaya. kenardakilerinde iyi hazırlanmadığı net. kendi de söylemiş zaten daha iyi hazırlamamız lazım diye. maç temposu olmayan oyuncu gelişemez. maçları tutmaya baslayabilirsek ilerleyen süreçte değerlendirilir belki.ben yusuftan çok Eyüp ziyan oluyor diye bakıyorum - halbuki rotasyonda çok işine yarardı süre versen. Gökdeniz Gürpüz keza öyle.
jelert kenar süsü - aman bir şey yapar diye korkudan oynatmıyor bence hoca ve hep Kaan zorluyor.
sezon ortasında denmemesi gereken şeyler söyledi açıkçasımaçları koparamıyoruz. as takım bile 3 farklı skordan maç veriyor. cesaret edip atamıyor bence sahaya. kenardakilerinde iyi hazırlanmadığı net. kendi de söylemiş zaten daha iyi hazırlamamız lazım diye. maç temposu olmayan oyuncu gelişemez. maçları tutmaya baslayabilirsek ilerleyen süreçte değerlendirilir belki.
Para bunların cebinden çıkmıyor. Ver 6 ona, 7 buna, 10 şuna. Umurlarında mı? Galatasaray’lı mı gerçekten bu adamlar? Kulübe verdikleri zararın haddi hesabı yok.Rezalet bir anlaşma. Kulüp kimlerin eline düştü. Ne kadar vasıfsız varsa doluşmuş . Delirmemek elde değil.